Arxiki

«Ομόφωνα» πέρασε η πλειοψηφία των θεμάτων κατά την πρώτη και τυπικά συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. του Δ. Πύλης, που έλαβε χώρα χθες βράδυ στις 7:00, Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019 στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων του δημ. Καταστήματος Πύλης, όχι μόνο από τους συμμετέχοντες δημ. συμβούλους, αλλά και δημοτών. Έτσι…

Ομόφωνα πέρασαν τα 31 εκ των 42 θεμάτων, ήτοι: 1, 9-23, 26-33, 35,36, 38-42

Κατά πλειοψηφία τα 9 εκ των 42, ήτοι: 2-6, 24,25, και 34 και…

Αναβολή πήραν τα θέματα 7 και 8. Αναλυτικός πίνακας με τα θέματα ημερήσιας διάταξης ΕΔΩ.

Εκτός ημερήσιας διάταξης προς συζήτηση ήρθαν δύο θέματα στο Προεδρείο, εκ των οποίων το πρώτο αφορούσε την οικονομική ενίσχυση συνδημότη μας από πλευράς Δήμου, που έχριζε άμεσης βοήθειας, ενώ το δεύτερο απαιτούσε έγκριση του Δ.Σ. και αφορούσε στη χρήση WinBank  για πληρωμές στις Υπηρεσίες του Δήμου από τους δημότες, μέσω της λειτουργίας συστήματος POS από την οικονομική Υπηρεσία του Δήμου.

Θέματα τα οποία ήρθαν άμεσα προς συζήτηση και ψηφίστηκαν ομόφωνα από το Σώμα.

Την συνεδρίαση άνοιξε με την εισαγωγική του τοποθέτηση ο Δήμαρχος κ. Κ. Μαράβας, ο οποίος απαρίθμησε μια σειρά έργων τα οποία έχουν περατωθεί, βρίσκονται σε εξέλιξη ή έχουν δρομολογηθεί.

Στη συνέχεια ακολούθησε η διαδικασία των ερωτημάτων από πλευράς δημ. συμβούλων του συνόλου της αντιπολίτευσης, που χθες υπήρξαν καταιγιστικά στον αριθμό τους και έχριζαν απαντήσεως από πλευράς του Προεδρείου, Αντιδημάρχων εξ αντικειμένου, αλλά και προϊσταμένων των Υπηρεσιών του Δήμου, με κάποια εξ αυτών να χρίζουν διευκρινιστικής απάντησης, παρά επί της ουσίας.

Τα ερωτήματα των δημ. συμβούλων και οι απαντήσεις που τους εδόθησαν στο βίντεο που ακολουθεί…

DSC04292

DSC04293

DSC04294

DSC04295

DSC04297

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Η Ενορία Παναγίας Επισκέψεως, πανηγυρίζει τον Άγ. Αρσένιο

Η Ενορία Παναγίας Επισκέψεως και η των Τρικκαίων πόλις Πανηγυρίζουν τον Άγιο Αρσένιο, Επίσ…