aot 3

Ολοκληρώθηκε το παιδικό πρωτάθλημα της σεζόν 2017-2018, για την παιδική ομάδα του Α Ο Τρίκαλα με τον αγώνα στον Πύργο απέναντι στην τοπική ομάδα.

Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 2-1 μετά από ένα καλό παιχνίδι σε έναν καταπληκτικό αγωνιστικό χώρο.

Στο 27΄ο Τεντολούρης με αυτογκόλ άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Στο 28΄ ο Μαυρομάτης έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια και ο Τεντολούρης με προβολή ισοφάρισε το αυτογκόλ που είχε σημειώσει για το 1-1.

Στο 60΄ ο Πασχάλης από μακρινή απόσταση με ωραίο ψηλοκρεμαστό σου έγραψε το 2-1.

Α Ο Πύργου (Τσιούκας) : Μαυρομμάτης (52΄Κούτσιας), Σιμιτσής, Τσίρκας, Παπακώστας, Σκαρλέας (41΄Χατζηγεωργίου), Κούτσικος (50΄Πασχάλης), Αλέκος, Τσόλας, Τσιμοράγκας, Τσάτσος, Μπαμπατσιάς.

Α Ο Τρίκαλα (Κνέζεβιτς): Σφυρλίδας , Κοτοπούλης, Τεντολούρης (70΄Μπακογιάννης),Μαντάς, Τσιαμανής (72΄Σάβα), Τζιώρτζιος (74΄Τσιρογιάννης), Σελεμάϊ (41΄Γκουγκουστάμος), Σχορετσιανίτης, Κωτούλας(73΄Τσόγιας),Αημάτης,Λάππας.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά τα οποία συμμετείχαν με την παιδική ομάδα του Α Ο Τρίκαλα στο φετινό πρωτάθλημα για την προσπάθειά που κατέβαλλαν.

Συγχαρητήρια επίσης στους προπονητές που ήταν την φετινή σεζόν στο τμήμα, τον Θάνο Τέγο και τον Ντράγκαν Κνέζεβιτς. Έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στο να βοηθήσουν και να εκπαιδεύσουν τα παιδιά έτσι ώστε να ευχαριστηθούν αυτά το ποδόσφαιρο.

aot 1

aot 2

aot 4

aot 5

aot 6

aot 7

aot 8

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Πιστοποιητικό πολυτεκνικής ιδιότητας μέσω του gov.gr

Κοινή ανακοίνωση των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένε…