AOT (4)

Τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα και με απολύμανση στους χώρους των γηπέδων του αθλητικού κέντρου Φλαμουλίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 31/8 , η έναρξη των προπονήσεων των μεγαλύτερων ηλικιακά τμημάτων της Ακαδημίας του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα , Κ14 και Κ16.

Νέοι προπονητές πλέον στην Ακαδημία και νέοι γυμναστές, θα προσπαθήσουν όπως και οι προκάτοχοι τους, να μεταδώσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους στα παιδιά του Α Ο Τρίκαλα με στόχο την σωστή εκμάθηση αλλά και την ευχαρίστηση του παιχνιδιού για όλα τα παιδιά. Είναι οι Γιώργος Λουλές, Αχιλλέας Σαρακατσάνος, Νίκος Βαλομάνδρας, Βασίλης Μπαλλάς, Λευτέρης Κόκκοβας , Βαγγέλης Τζαχρήστος.

Στο γήπεδο βρέθηκαν εκτός από τους νεαρούς αθλητές, όλοι οι προπονητές-γυμναστές της Ακαδημίας οι οποίοι είχαν και την πρώτη τους γνωριμία με τα παιδιά και τους γονείς , αφού ευχήθηκαν πάνω απ΄όλα υγεία και μια ευχάριστη και αποδοτική ποδοσφαιρική σεζόν.

Επίσης, οι υπεύθυνοι από πλευράς διοίκησης Δημήτρης Τσόγιας και Άκης Βαρνακιώτης. Παράλληλα, υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση για όσα άλλα παιδιά της πόλης και του Νομού όλων των ηλικιών θέλουν να συμμετάσχουν στην Ακαδημία του ΑΟΤ , μπορούν να προσέρχονται καθημερινά και να εγγράφονται στα τμήματα υποδομής του Τρικαλινού συλλόγου.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6932 198 767 (Αχιλλέας Σαρακατσάνος) 6974 870 968 (Γιώργος Λουλές)

Την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου στις 5 μ.μ. , ξεκινάνε οι προπονήσεις και για τα μικρότερα τμήματα , Κ6, Κ8, Κ10, Κ12, επίσης στο γήπεδο Φλαμουλίου.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

AOT (1)

AOT (2)

AOT (3)

AOT (5)

AOT (6)

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Την Πέμπτη 25/4 η τακτική συνεδρίαση του ΔΣ Δήμου Μουζακίου

Καλείσθε σε τακτική συνεδρίαση που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα της Τ.Κ. Μουζακίου την …