b3d2a4d6f5d1518670dff9ee670aac6e_XL

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων, από χθες Σάββατο (09-02-2019) και ώρα 12.40 και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη) του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των Ι.Χ. επιβατικών αυτοκινήτων, των φορτηγών και των λεωφορείων, στο τμήμα από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού (χ/θ 377+176) μέχρι τα διοικητικά όρια με το νομό Πιερίας.

Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως ακολούθως:

  • Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί του Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού (χ/θ 377+176) και μέσω της Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς θα εισέρχονται στον Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Πλαταμώνα (χ/θ 400+815).
  • Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί του Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Πλαταμώνα (χ/θ 400+815) και μέσω της Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς θα εισέρχονται στον Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού (χ/θ 377+176).
Load More Related Articles
Load More In Αστυνομικό Δελτίο
Comments are closed.

Check Also

Χρ. Ζιάκας: Είμαι πάντα δίπλα στον κάθε πολίτη δίνοντας λύσεις. Δεν είμαι επαγγελματίας πολτικός, μιλάω με πράξεις

Αεικίνητος, πιστός, και ευσυνείδητος στον ρόλο του & τελικά αποτελεσματικός, αποδείχθη…