Dimitra (2)

Την Παρασκευή 7/9 δύο  τμήματα (Κ14 , Κ15) της Ακαδημίας ποδοσφαίρου Δήμητρα Απόλλων ταξίδεψαν στα Γιάννενα εκεί όπου αντιμετώπισαν σε δύο ματς τα αντίστοιχα τμήματα τους ΠΑΣ Γιάννενα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα υποδομών της SUPER LEAGUE.

 Στην αποστολή πήρα μέρος συνολικά 33 αθλητές και οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας Γκαραγκάνης – Γιαγιάκος που συνόδευσαν  τα παιδιά, εξήγαγαν χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των αθλητών και για την περαιτέρω ποδοσφαιρική τους βελτίωση αφού και ο αντίπαλος που ήταν πολύ δυνατός και πιο έτοιμος συνέβαλε προς αυτή την κατεύθυνση.

 Οι αγώνες διεξήχθησαν στο αθλητικό κέντρο «Ηπειρος Center» τους παρακολούθησαν όλοι οι προπονητές των τμημάτων υποδομής του ΠΑΣ καθώς και ο βοηθός του Κ. Πετράκης , Βασίλης Αλεξίου που κατάγεται από τα Τρίκαλα , ενώ και αρκετοί γονείς της Ακαδημίας βρέθηκαν στο γήπεδο και χειροκρότησαν τις προσπάθειες όλων.

 Η Δήμητρα Απόλλων για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς εύχεται σε όλους τους μαθητές/τριες καλή χρονιά , υγεία και επίτευξη των στόχων που έχουν θέσει.

Dimitra (1)

Dimitra (3)

Dimitra (4)

Dimitra (5)

Dimitra (6)

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Aπό Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023, το «χειμερινό ωράριο», στα καταστήματα των Τρικάλων

  Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει τα μέλη του και το καταναλωτικό κοινό ότι …