aim arxiki

Με την πρωτοβουλία του Κοινοτικού Συμβουλίου της ΤΚ Στουρναραίικων και την στήριξη του Δ. Πύλης, διοργανώθηκε σήμερα Τρίτη 4 Αυγούστου 2020 στο Κοινοτικό Κατάστημα του χωριού η 1η εθελοντική αιμοδοσία με σκοπό την δημιουργία «Τράπεζας αίματος», για τις ανάγκες του συνόλου των κατοίκων της Κοινότητας.

Η συμμετοχή του κόσμου για τους διοργανωτές δεν ήταν η αναμενόμενη σήμερα, ωστόσο όμως όσοι για διάφορους λόγους δεν κατόρθωσαν να δώσουν αίμα στηρίζοντας την όλη κίνηση, μπορούν καθημερινά σε οποιοδήποτε Τμήμα Αιμοδοσίας Νοσοκομείου να το πράξουν, δηλώνοντας ότι πρόκειται για την «Τράπεζα Αίματος Στουρναραίικων».

Η Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Λαμπρογεώργου Γεωργία, καλεί για άλλη μια φορά τον κόσμο να στηρίξει το όλο εγχείρημα, καθώς σύμφωνα με την ίδια…«Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Γιατί τα αποτελέσματά της σώζουν ζωές, διότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται και σήμερα περισσότερο από ποτέ, είναι ανάγκη να δημιουργηθεί ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ και στα Στουρναραίϊκα».

aimodosia Stournareika (2)

aimodosia Stournareika (3)

 

Load More Related Articles
Load More In Υγεία
Comments are closed.

Check Also

Ελάτη: «Έφυγε» από τη ζωή ο Φώτιος Πλακιάς

ΚΗΔΕΙΑ Τον αγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα, παππού και θείο ΦΩΤΙΟ ΠΛΑΚΙΑ ΕΤΩΝ 87 Θανόντα κηδε…