peiraiws

Παραθέτουμε αυτούσιο το κείμενο της  Εκτελεστικής Επιτροπής Δ. Πύλης, μετά την έκτακτη σύγκλησή της σήμερα το πρωϊ, σχετικά με την απόφαση της Δ/σης της τράπεζας Πειραιώς, να καταργήσει το υποκατάστημά της στην Πύλη…

«Στις 21 Ιανουαρίου 2018 πληροφορηθήκαμε την απόφαση της Τράπεζας Πειραιώς για το κλείσιμο του Υποκαταστήματος της στην έδρα του Δήμου μας, στην Πύλη.

Άμεσα προκλήθηκε έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης.

Σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Πύλης, Συμπολίτευση και Αντιπολίτευση, οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Πύλης, ο Εμπορικός Σύλλογος Πύλης & Γόμφων, το Επιμελητήριο Τρικάλων, ο Σύλλογος των Επαγγελματιών Ορεινού Άξονα Τρικάλων Άρτας, ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πύλης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πύλης κ.λ.π..

Παρόντες η πολιτική ηγεσία του Νομού, ο Βουλευτής κ. Σιμορέλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Μιχαλάκης, ο κ. Μπουτίνας – περιφερειακός Σύμβουλος, θεματικός αντιπεριφερειάρχης τουρισμού, ο κ. Βλαχογιάννης, πρώην Βουλευτής.

Επιστολές απέστειλαν οι κ.κ. Παπαδόπουλος και Σκρέκας, Βουλευτές του Νομού.

Αποφασίστηκαν και έγιναν: Η έκδοση ψηφίσματος, η αναστολή λειτουργίας του Δήμου, η ΑΜΕΣΗ συνάντηση με την Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς με μοναδικό αίτημα την ΑΝΑΚΛΗΣΗ της απόφασης, η συμβολική κατάληψη στον χώρο του Υποκαταστήματος.

Κλείστηκε στην συνέχεια άμεση πρώτη συνάντηση και πραγματοποιήθηκε στις 23 του μήνα με τον Περιφερειακό Διευθυντή Θεσσαλίας.

Εξηγήσαμε πλήρως τους λόγους και την αναγκαιότητα να μην κλείσει το Υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Πύλη.

Αναλάβαμε πρωτοβουλία για μεγαλύτερη συνεργασία, με το Υποκατάστημα της Τράπεζας.

Κάναμε κύκλο επαφών με επιχειρηματίες του Δήμου για την περαιτέρω στήριξη της Τράπεζας.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, «φωνή βοώντος εν τη ερήμω».

Σήμερα, 06 Φεβρουαρίου 2018, χωρίς καμία άλλη ενημέρωση, είδαμε τοιχοκολλημένη στο Υποκατάστημα Πειραιώς την ενημέρωση των πολιτών για το οριστικό κλείσιμο της Τράπεζας και την εξυπηρέτηση των πολιτών από το Κατάστημα των Τρικάλων.

ΣΤΗΛΙΤΕΥΟΥΜΕ:

Την Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς για την απρεπή συμπεριφορά της, την έλλειψη διαλόγου και την αντιδημοκρατική συμπεριφορά της.

ΣΤΗΛΙΤΕΥΟΥΜΕ:

Την αδυναμία της κεντρικής πολιτικής ηγεσίας  για την διαφύλαξη των συμφερόντων των πολιτών.

Τελικά η Αθήνα είναι μακριά.

ΚΑΛΟΥΜΕ:

Το σύνολο των δημοτών μας, αγροτών – κτηνοτρόφων – συνταξιούχων – επιχειρηματιών,  να άρουν την εμπιστοσύνη τους και να γυρίσουν την πλάτη τους στην Τράπεζα Πειραιώς.

ΚΑΛΟΥΜΕ:

Την πολιτική Ηγεσία του τόπου μας να παραδειγματιστεί από την δική μας φωνή  και να κάνει τα πρέποντα.

ΔΙΑΤΡΑΝΩΝΟΥΜΕ προς κάθε κατεύθυνση ότι:

Ως Δημοτική Αρχή, πεισμωμένοι περισσότερο από ποτέ, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να αλλάξουμε την πορεία του Δήμου μας, κόντρα στα εμπόδια που μας βάζουν κάποιοι.

Ο αγώνας συνεχίζεται.

Και θα  πετύχουμε».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΗΣ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΗΣ

 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΑΒΑΣ

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Πεζοπορία στα Μετέωρα, διοργανώνει η Ο.Λ.Κ. στις 08/10

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου η Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας διοργανώνει πεζοπορία στην περιοχή τ…