trikala Run (4)

Εκατοντάδες δρομείς έτρεξαν στα χνάρια του αθλητισμού και του πολιτισμού

Το 1ο Trikala City Run πραγματοποιήθηκε σήμερα στην πόλη των Τρικάλων με επιτυχία και με την συμμετοχή εκατοντάδων δρομέων στους τέσσερεις συνολικά αγώνες που πραγματοποιήθηκαν.

Την εκκίνηση στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων έδωσαν οι δύο εμβληματικές μορφές του Τρικαλινού αθλητισμού, ο Χρήστος Παπανικολάου και η Σοφία Σακοράφα μαζί με τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, τον Νομαρχιακό Σύμβουλο Ντίνο Μπάρδα, τον Πρόεδρο της ΕΑΣ Τρικάαλων Αχιλλέα Λιούτα που ήταν ο επίσημος  χορηγός του αγώνα και τον Δημήτρη Χαχάμη του ΓΣ Τρικάλων.

Στους άντρες πρώτος τερμάτισε ο Φάμπιο Λαπούσι με χρόνο 18.16,68 και ακολούθησαν οι Ιωάννης Φανούριος Σπυριδάκης (18.28.96) και Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος (18.49,68).

Στις γυναίκες πρώτη ήταν η Έφη Φλώρου (19,31,27) και ακολούθησαν οι Νικολία Καρανάσιου (20.12,59) και Δήμητρα Ντάσκα (20.56, 36).

Αξίζει να σημειωθεί ότι επειδή στόχος ήταν η μαζική συμμετοχή δεν υπήρξαν επιμέρους ηλικιακές κατηγορίες τόσο στους άντρες όσο και στις γυναίκες.

Στα 1000 μέτρα αγοριών Δημοτικών Σχολείων νικητής ήταν ο Αλέξανδρος Κόκκαλης, δεύτερος ο Κωνσταντίνος Ντάσκας και τρίτος ο Δημήτρης Γιώτας.

Στα κορίτσια πρώτη ήταν η Γεωργία Τσιακάρα, δεύτερη η Κωνσνταντίνα Δρούγκα και τρίτη η Αλεξάνδρα Δρόσου.

Το χειροκρότημα όλων απέσπασαν και οι αθλητές με τους συνοδούς τους που έλαβαν μέρος στον αγώνα 2000 μέτρων των ΑΜΕΑ.

Έξω από το Μουσείο Τσιτσάνη υπήρχε ορχήστρα που έπαιζε τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη ενώ η Φιλαρμονική Τρικάλων έδινε το δικό της χρώμα στην κεντρική πεζογέφυρα.

(*) Αναλυτικά τα αποτελέσματα των 5000 μέτρων στο www.ftt.gr απ΄ όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να «κατεβάζουν» και το αναμνηστικό τους δίπλωμα μαζί με τον χρόνο τους.

(*) Οι επίσημες φωτογραφίες του αγώνα θα είναι διαθέσιμες από το μεσημέρι της Δευτέρας σε link που θα γνωστοποιηθεί από τους διοργανωτές.

trikala Run (1)

trikala Run (2)

trikala Run (3)

trikala Run (5)

trikala Run (6)

trikala Run (7)

trikala Run (8)

trikala Run (9)

trikala Run (10)

trikala Run (11)

trikala Run (12)

trikala Run (13)

trikala Run (14)

trikala Run (15)

Trikala Run 2 (1)

Trikala Run 2 (2)

Trikala Run 2 (3)

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Πεζοπορία στα Μετέωρα, διοργανώνει η Ο.Λ.Κ. στις 08/10

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου η Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας διοργανώνει πεζοπορία στην περιοχή τ…