larisa

Συνελήφθησαν τρία άτομα στη Λάρισα, κατηγορούμενοι για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της διακίνησης και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών, της παράβασης του νόμου περί όπλων και της αντίστασης

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, πάνω από (22) γραμμάρια κοκαΐνης, ένα τσεκούρι και το χρηματικό ποσό των (465) ευρώ

Συνελήφθησαν, χθες (09-05-2018) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, τρία άτομα και συγκεκριμένα ένας 46χρονος υπήκοος Αλβανίας, μια 39χρονη υπήκοος Ρωσίας και ένας 51χρονος ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της διακίνησης και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών, της παράβασης του νόμου περί όπλων και της αντίστασης.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα οι αστυνομικοί εντόπισαν τα τρία άτομα στην πόλη της Λάρισας και πραγματοποίησαν έλεγχο. Στην κατοχή τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν (22) νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους (22,3) γραμμαρίων, τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των (165) ευρώ.

Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία των δύο αλλοδαπών βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν μια ηλεκτρονική ζυγαριά, ένα τσεκούρι και το χρηματικό ποσό των (300) ευρώ.

Σημειώνεται ότι ο 46χρονος, αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο προέβαλε αντίσταση προκειμένου να διαφύγει, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο 51χρονος λίγο πριν την ακινητοποίηση τους, παρέλαβε από τους δύο αλλοδαπούς μικροποσότητα κοκαΐνης έναντι χρηματικού ποσού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Load More Related Articles
Load More In Αστυνομικό Δελτίο
Comments are closed.

Check Also

Κ. Παπακώστα: Η παράταξη του Κ. Αγοραστού, είναι η μόνη που εγγυάται σταθερότητα και ανάπτυξη στη Θεσσαλία

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η περιοδεία κυβερνητικού κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας, μ…