larisa

Συνελήφθησαν δύο άτομα στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, κατηγορούμενα για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών

Κατασχέθηκαν πάνω από (8) κιλά κάνναβης

Συνελήφθησαν, χθες (03-12-2018) το μεσημέρι στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, δύο άτομα, ηλικίας 37 και 29 ετών, κατηγορούμενα για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στο σταθμό υπεραστικών λεωφορείων της Λάρισας, ο 37χρονος κατελήφθη να κατέχει μία ταξιδιωτική βαλίτσα που περιείχε δύο νάιλον συσκευασίες με ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους (8) κιλών και (51) γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Από την κατοχή του 37χρονου κατασχέθηκαν επίσης ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των (75) ευρώ.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι την προαναφερόμενη ποσότητα κάνναβης είχε παραδώσει στον 37χρονο με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση ο 29χρονος, ο οποίος συνελήφθη λίγο αργότερα στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα.

Επιπρόσθετα, εξακριβώθηκε ότι οι δύο δράστες έχουν εισέλθει και παραμένουν παράνομα στη χώρα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Load More Related Articles
Load More In Αστυνομικό Δελτίο
Comments are closed.

Check Also

Κώστας Σκρέκας: «Να στηριχτούν οι καταναλωτές μέσω της ‘‘Μόνιμης Μείωσης Τιμής’’ από την ελληνική βιομηχανία τροφίμων»

Τη στήριξη της Βιομηχανίας Τροφίμων στη νέα κυβερνητική πρωτοβουλία «Μόνιμη μείωση τιμής» …