b0c5e4006ea7e5f5b8218010886ec287_XL

Η ΕΠΕΚΕ Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ καλεί το υπουργείο Παιδείας να επιλύσει άμεσα και με θετικό τρόπο το πρόβλημα που έχει ανακύψει με τους 1.750 υποψήφιους για πλήρωση κενών θέσεων προσωπικού στην ειδική αγωγή μέσω ΑΣΕΠ (προκήρυξη 3ΕΑ/2019).

Σύμφωνα με την ΕΠΕΚΕ , παρά το γεγονός ότι οι υποψήφιοι διαθέτουν τα ουσιαστικά και τυπικά προσόντα, κινδυνεύουν να αποκλειστούν εξαιτίας διαφόρων τεχνικών προβλημάτων, ασαφειών και δυσλειτουργιών του συστήματος κατά τη διαδικασία πληρωμής του παραβόλου των 3 ευρώ.

Σημειώνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, πως οι υποψήφιοι κινδυνεύουν όχι μόνο να αποκλειστούν από τους μόνιμους διορισμούς, αλλά δε θα μπορούν να προσληφθούν ούτε ως αναπληρωτές για τα επόμενα τρία χρόνια, δεδομένου ότι οι πίνακες «κλειδώνουν».

 Όπως τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, την ανάγκη εξεύρεσης θετικής λύσης έχουν διαπιστώσει τόσο η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος σε πρόσφατη συνάντηση που πραγματοποίησε με τη διοίκηση του ΑΣΕΠ, όσο και 33 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με ερώτηση που κατέθεσαν πρόσφατα προς την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως και τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα.
Πηγή: dikaiologitika.gr

 

Load More Related Articles
Load More In Εκπαίδευση
Comments are closed.

Check Also

Κ. Αγοραστός: Πάμε μαζί να κάνουμε την Θεσσαλία τον τόπο που θέλουμε. Έχω καταλάβει τι πρέπει να αλλάξω(βίντεο)

Με μήνυμα προς όλες τις Θεσσαλές και όλους τους Θεσσαλούς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και ε…