emporikos

 

Ικανοποιητική υπήρξε η ανταπόκριση εμπόρων & συνδημοτών μας, στο κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης, για στήριξη των πλημμυροπαθών του Δ. Μουζακίου, μέσα από ανιδιοτελή προσφορά, αποδεικνύοντας & εμπράκτως την αλληλεγγύη τους σε συνανθρώπους μας, που χρήζουν χείρα βοηθείας.


Ένα ακόμα βήμα θεάρεστου Ανθρωπιστικού περιεχομένου  έργου προέβη  η νέα Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης, καλώντας τον εμπορικό κόσμο της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, να προσφέρουν είδη διατροφής και  κλινοσκεπασμάτων, προς τους πρόσφατα πληγέντες συνανθρώπους μας του  γειτονικού Δήμου Μουζακίου.

Γι’ αυτόν τον σκοπό σήμερα Παρασκευή  16 Οκτωβρίου από το πρωί αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Στυλλόγου, βρέθηκε στο κέντρο της Πύλης (σιντριβάνι) ημέρα κατά την οποία πραγματοποιείται & η λαϊκή αγορά, έγινε η συγκέντρωση των αγαθών πρώτης ανάγκης, που πρόθυμα άρχισαν να  προσφέρουν οι καταστηματάρχες της Πύλης, αλλά και οι δημότες.

Αυτό θα συνεχιστεί επί τριημέρου, όπου θα συγκεντρωθούν περισσότερα προϊόντα  για να δοθούν προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μουζακίου.

Αλέξανδρος Γ. Τζήμας

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Ο Πρωταθλητής Ελλάδας στο  Bodybuilding Αθανάσιος Καραμάνος, στο Δήμαρχο Πύλης Κώστα Μαράβα

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο γραφείο του στο Δημαρχείο Πύλης είχε ο Δήμαρχος κος Κωνσταντίνος …