pyrovolise-apostaseis-koronoios

Έβγαλε όπλο σε μητέρα και παιδί

Φρίκη προκαλεί η είδηση πως ένας άνδρας στη Φλόριντα άνοιξε πυρ κατά μίας μητέρας και του γιου της επειδή δεν ήταν αρκετή, κατά την άποψή του, η απόσταση που είχαν από εκείνον.

Στην Φλόριντα καταγράφεται έξαρση του κορωνοϊού το τελευταίο χρονικό διάστημα, ωστόσο αυτό δεν μπορεί να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά αυτού του άνδρα.

Ο Ντάγκλας Μαρκς πυροβόλησε προς μια μητέρα και τον γιο της που βρίσκονταν σε ξενοδοχείο στο Μαϊάμι για διακοπές καθώς δεν ήταν ικανοποιημένος από την απόσταση ασφαλείας που κρατούσαν από εκείνον για προστασία από τον κορωνοϊό.

«Πρέπει να φύγετε. Δεν τηρείτε απόσταση», τους είπε αρχικά, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας της Φλόριντα.

 Η γυναίκα, η Βερόνικα Πένια, και ο γιος της, οι οποίοι είχαν ταξιδέψει από την πολιτεία του Νέου Μεξικού, αρχικά αγνόησαν τον άνδρα και κάθισαν σε έναν καναπέ γυρίζοντάς του την πλάτη.

«Δύο άτομα εδώ πέρα δεν ακολουθούν τις συστάσεις», φώναξε στη συνέχεια ο Μαρκς, απειλώντας τους πως θα “ασχοληθεί” ο ίδιος μαζί τους, σύμφωνα με τη μητέρα.

Έπειτα άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί χωρίς, ευτυχώς, να τραυματιστεί κανείς.

Στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς, ο Μαρκς δήλωσε πως νόμιζε ότι τον παρακολουθούν, ότι ζήτησε από τη ρεσεψιόν να καλέσει την άμεση δράση και κατόπιν πυροβόλησε τέσσερις φορές «προειδοποιητικά».

Τελικά, συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν, μεταξύ άλλων, κατηγορίες για επίθεση με επιβαρυντικές περιστάσεις και τη χρήση δυνητικά θανατηφόρου όπλου σε δημόσιο χώρο.

Πηγή: topnews.gr

Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

Πετρολούκας Χαλκιάς & Βασ. Κώστας, μάγεψαν τα Τρίκαλα, με τους ηπειρώτικους σκοπούς τους

Αριστουργηματική βραδιά με την «Ψυχή της Ηπείρου» στα Τρίκαλα Μαγικές νότες από την «Ψυχή …