Milutinov

Φώτης Τακιανός (Τρίκαλα BC Aries): «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και  καλή συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο ήταν ιδιαίτερων συνθηκών για μας. Η ομάδα κατέβηκε στο γήπεδο με επτά παίκτες. Οι επτά είναι επειδή είχαμε απουσίες από τραυματισμούς αλλά και από παίκτες που έφυγαν και δεν αντικαταστάθηκαν. Το πιο σημαντικό είναι τι γίνεται με αυτήν την ομάδα αύριο.

Υπάρχει μία πληροφορία ότι οι τρεις Αμερικάνοι μας (Φιλντς, Τζόουνς, Θέϊμς) θα αποχωρήσουν από την ομάδα και αυτό σημαίνει ότι έχοντας η ομάδα τρεις αλλαγές στον δεύτερο γύρο θα υποχρεωθεί να παίξει με τέσσερεις ξένους μέχρι το τέλος της σεζόν. Άρα για μας ανησυχούμε για το αύριο ελπίζοντας ότι θα βρεθεί μία λύση για να υποστηριχτεί αυτό που βλέπετε. Η ομάδα με την πλάτη στον τοίχο έχει κερδίσει τον Κόροιβο και με ΑΕΚ, Ολυμπιακό έκανε αξιοπρεπέστατες εμφανίσεις δείχνοντας ότι μπορεί να διεκδικήσει την παραμονή.

Άρα λοιπόν πρέπει όλοι,  και ίσως εγώ είμαι ο τελευταίος αλλά σεβόμενος και ξέροντας την ιστορία της ομάδας να υπάρξει μία συσπείρωση, να γίνουν άμεσα οι προσθήκες ώστε τις επόμενες 17 μέρες της διακοπής και το εκτός με τον ΠΑΟΚ να ενσωματώσουμε τους νέους παίκτες για να παίξουμε με τον Φάρο στην έδρα μας για να υποστηρίξουμε τον στόχο μας.

Δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω, περιμένω να πάρω την εντολή,  έχουμε κάνει ήδη επιλογές παικτών και περιμένουμε το οκ για να προχωρήσουμε.

Για το αν έχει επικοινωνία με την διοίκηση σημείωσε: «Υπάρχει επικοινωνία και μέλος της διοίκησης μου είπε  ότι θα γίνει προσπάθεια η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία και θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες. Αυτό που περιμένω είναι η υλοποίηση».

Για την δική του παρουσία σημείωσε: «Ήρθα και ήξερα ότι τα πράγματα είναι δύσκολα. Νιώθω ότι η ομάδα μπορεί να παραμείνει , από το πρόγραμμα και πως παίζουμε. Αν υπάρξει η κατάλληλη υποστήριξη θα παραμείνω μέχρι την τελευταία μέρα παλεύοντας για ην παραμονή των Τρικάλων».

Γιάννης Σφαιρόπουλος (Ολυμπιακός): «Σήμερα κάναμε ένα καλό παιχνίδι, με πολυφωνία στην επίθεση. Παρότι ήμασταν άστοχοι από την περιφέρεια βάλαμε 98 πόντους. Είχαμε καλά ποσοστά στο δίποντο, είχαμε στιγμές που τρέξαμε στο γήπεδο όπως θέλαμε να τρέξουμε.

Γυρίσαμε την μπάλα, είχαμε καλές συνεργασίες και καλές επιλογές. Στην άμυνα είχαμε και στιγμές που ήμασταν πολύ καλοί και στιγμές που είχαμε κάποια κενά διαστήματα. Είναι λογικό όταν η διαφορά μεγαλώνει  να χάνεις και λίγο την συγκέντρωσή σου.

Τα Τρίκαλα ήταν αξιόμαχα. Στο τέλος του ημιχρόνου πήραμε μια διαφορά αρκετά μεγάλη και από κει και πέρα το ματς εξελίχθηκε φυσιολογικά. Να σταθώ στα 22 επιθετικά ριμπάουντ και στις 32 ασίστ. Είναι αριθμοί που δείχνουν την διάθεση των παικτών. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Εύχομαι ότι καλύτερο στα Τρίκαλα».

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65

«Με τη σημερινή παράδοση στην κυκλοφορία δύο σημαντικών τμημάτων του έργου, ολοκληρώνουμε …