dimitra (1)

Γεμάτο από ποδοσφαιρική δράση ήταν το Σαββατοκύριακο που πέρασε για την ακαδημία της Δήμητρας/Απόλλωνα αφού σχεδόν όλα τα τμήματα αγωνίστηκαν είτε για το τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Τρικάλων είτε με άλλες ακαδημίες που επισκέφτηκαν την πόλη μας με σκοπό να παίξουν ποδόσφαιρο αλλά και να ξεναγηθούν στο “Μύλο των ξωτικών”.

Συγκεκριμένα, τα δύο Παιδικά τμήματα έπαιξαν το Σάββατο σε Μετέωρα και Πηγή αντίστοιχα ενώ τα Τζούνιορ την Κυριακή το πρωί αγωνίστηκαν στη Μπαλκούρα με Πυργετό και Ακαδημία 1. Το Σάββατο το πρωί τα Προτζούνιορ (2009-2010) έδωσαν σειρά φιλικών αγώνων με τον Εθνικό Πυλαίας από τη Θεσσαλονίκη, ενώ ένα τμήμα Προπαιδικού (2005-2006) και ένα Τζούνιορ (2007-2008) έπαιξαν με την ακαδημία των Καναλίων Βόλου με τις δύο παραπάνω ακαδημίες να επισκέπτονται το κέντρο της πόλης για ξενάγηση καθώς βέβαια και  τον “Μύλο των Ξωτικών”.

Το πρωί της Κυριακής η αξιόλογη ακαδημία “Νίκη Μιχαήλ” από τη Λάρισα αγωνίστηκε με τη Δήμητρα/Απόλλων στους γεννηθέντες 2003 και 2005 με τα δύο παιχνίδια να είναι ιδιαίτερα δυνατά και ανταγωνιστικά προσφέροντας χρήσιμα συμπεράσματα σε προπονητές και αθλητές. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στα γήπεδα της Μπαλκούρας θα βρεθεί η ακαδημία Κούη από τη Θεσσαλονίκη με δύο λεωφορεία (θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής) καθώς και η ακαδημία του Φαλανιακού από τη Λάρισα δίνοντας σειρά φιλικών αγώνων.

Δύο από τα παιδιά της Δήμητρας/Απόλλων που αγωνίζονται στη Super League και συγκεκριμένα ο Κώστας Φορτούνης (ΟΣΦΠ) και ο Χρήστος Αλμπάνης (Απόλλων Σμύρνης) σκόραραν και είχαν πολύ καλή απόδοση στους αγώνες των ομάδων τους με Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα.

dimitra (2)Συγκεκριμένα ο Κώστας πέτυχε το πρώτο και το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού ενώ ο Χρήστος ισοφάρισε για τον Απόλλων Σμύρνης και οι υπεύθυνοι της ακαδημίας μαζί με όλη την οικογένεια της Δήμητρας/Απόλλωνα τους συγχαίρουν και τους εύχονται ανάλογη συνέχεια και στο μέλλον.

Η Ακαδημία ενημερώνει πως οι προπονήσεις θα συνεχιστούν ως και τις 23 Δεκεμβρίου και θα ξαναρχίσουν την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων ενώ την Πέμπτη 28/12 τμήματα της ακαδημίας θα συμμετάσχουν σ’ ένα μεγάλο τουρνουά που θα διεξαχθεί στη Λάρισα.

dimitra (8)   Τέλος, η Δήμητρα/Απόλλων ευχαριστεί θερμά για την ευγενική προσφορά δύο αγωνιστικών στολών στο Παιδικό τμήμα τους αδελφούς Αθ. Βασιλείου “Εφαρμογές Σκυροδέματος”.

 

 

 

 

 

dimitra (1) dimitra (3) dimitra (4) dimitra (5) dimitra (6) dimitra (7) dimitra (9)

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…