proavleio Arxiki

Σήμερα Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018, η Πιαλεία τίμησε τους ανθρώπους-συγχωριανούς της, της τρίτης ηλικίας κατά την καθιερωμένη από το 1989 & 30η κατά σειρά “Γιορτή των γερόντων”.

Η εκδήλωση της συγκεκριμένης ημέρας στην Πιαλεία, γίνεται κάθε χρόνο, προς επίδοση τιμής στην “Τρίτη Ηλικία”, αλλά αποτελεί & μια ευκαιρία να μεταφερθεί κι ένα μήνυμα στη νεότερη γενιά, που δεν άλλο απ’ αυτό των αξιών, του αλληλοσεβασμού, της εκτίμησης, της αγάπης & της αλληλεγγύης.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ» με τη συνδρομή του Συλλόγου Γυναικών και του τοπικού συμβουλίου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας & στον αύλειο χώρο του Ι. Ναού Αγίου Γεωργίου Πιαλείας, ξεκίνησε η εκδήλωση με χαιρετισμούς – ομιλίες από τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κώστα Μαράβα, τον πατήρ Φ. Κωτούλα, την πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Πιαλείας κα Φανή Υφαντή, τον πρόεδρο της Τ.Κ. Πιαλείας κ. Νικ. Λεμονά & τον κ. Γ. Καπέλο.

Εν συνεχεία ακολούθησε η απονομή τιμητικών τίτλων μακροζωίας σε ηλικιωμένους του χωριού, βράβευση των νέων επιτυχόντων σε σχολές των ΑΕΙ & ΤΕΙ της χώρας, απαγγελίες ποιημάτων & “Φιλοξενία”των παρευρισκομένων, η οποία περιελάμβανε πλιγούρι με κρέας.

(Βίντεο/φωτό:Sa-Kal)

 

leitourgia (1)

leitourgia (2)

leitourgia (3)

leitourgia 4

xeretismoi (1)

xeretismoi (2)

xeretismoi 3

xeretismoi 4

Episoimoi (1)

Episoimoi (2)

poihmata (1)

poihmata (2)

poihmata (3)

poihmata (4)

Vraveyseis (1)

Vraveyseis (2)

Vraveyseis (3)

Vraveyseis (4)

Vraveyseis (5)

Vraveyseis (6)

proavleio (1)

proavleio (2)

proavleio (3)

proavleio (5)

proavleio (6)

proavleio (7)

proavleio (8)

mageires

vivlio

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Περισσότερες από 24.000 Ακαδημαϊκές Ταυτότητες έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet

Ξεπέρασαν τις 24.000 οι Ακαδημαϊκές Ταυτότητες που έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet. Συ…