esperino
«Από την έναρξη της σχολικής χρονιάς καταβάλαμε κάθε προσπάθεια προκειμένου να μην υπάρξει αλλαγή στο ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου μας, που θα επέφερε σημαντικές επιπτώσεις στην παρακολούθηση των μαθημάτων από την πλειονότητα των μαθητών.
Μεταξύ των πρωτοβουλιών που αναπτύξαμε ήταν οι συναντήσεις με εκπροσώπους της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων και την διευθύντρια κα Βασιλική Κάκλα, με εκπροσώπους της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, Περιφέρειας Θεσσαλίας και τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη, με εκπροσώπους του Δήμου Τρικκαίων και τον δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου.
Πραγματικά η ανταπόκριση και το ενδιαφέρον που έδειξαν όλοι οι φορείς του νομού, προκειμένου να μην υπάρξουν αλλαγές στο πρόγραμμα λειτουργίας του Σχολείου, υπήρξε συγκινητική για όλους μας, μαθητές και εκπαιδευτικούς.
Οι παρεμβάσεις τους και η άσκηση πιέσεων υπήρξαν έντονα στοιχεία, τα οποία συνέβαλαν ώστε να μην εφαρμοστούν οι προωθούμενες αλλαγές από το Υπουργείο Παιδείας.
Ως 15μελες Μαθητικό Συμβούλιο του 1ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά για τις ενέργειές τους: Βασιλική Κάκλα, διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, Χρήστο Μιχαλάκη, αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, Δημήτρη Παπαστεργίου, δήμαρχο Τρικκαίων και το σύνολο των δημοτικών συμβούλων καθώς και την ΕΛΜΕ Τρικάλων, για το ενδιαφέρον τους και την αμέριστη συμπαράσταση στο πρόβλημα που προέκυψε και στο δικό μας σχολείο.
Πραγματικά οι από κοινού ενέργειες συνέβαλαν, ώστε το ωρολόγιο πρόγραμμα να παραμείνει αμετάβλητο, εξυπηρετώντας και διευκολύνοντας το σύνολο των μαθητών».
Σας ευχαριστούμε θερμά όλους!
Load More Related Articles
Load More In Εκπαίδευση
Comments are closed.

Check Also

Πεζοπορία στα Μετέωρα, διοργανώνει η Ο.Λ.Κ. στις 08/10

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου η Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας διοργανώνει πεζοπορία στην περιοχή τ…