Trixias Giorgos

«Με το πέρας της θητείας μου ως Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Βησσαρίωνα, θέση την οποία προσπάθησα να υπηρετήσω με ευσυνειδησία και υψηλή αίσθηση κοινωνικού καθήκοντος, που απορρέει μέσα από μια τόσο σημαντική αυτοδιοικητική θέση στα Αυτοδιοικητικά δρώμενα του Δήμου μας, έχοντας πάντα ως γνώμονα το «κοινό καλό» και αποσκοπώντας στην αναβάθμιση, πρόοδο και ευημερία του χωριού μου, θα ήθελα να…

…ευχαριστήσω, πρωτίστως, όλους τους συγχωριανούς μου που με εμπιστεύθηκαν και με την ψήφο τους με επέλεξαν να τους εκπροσωπήσω στα κοινά του Δ. Πύλης, παρά το νεαρόν της ηλικίας μου, καθώς επίσης τους συνεργάτες μου στο τριμελές Τ.Σ., τον Δήμαρχο κ. Κ. Μαράβα, τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Τρικάλων κ. Χρ. Μιχαλάκη, αλλά και τους ανθρώπους του συνόλου των υπηρεσιών του Δ. Πύλης, για την άψογη συνεργασία μας και στήριξή τους καθ’ όλη διάρκεια της θητείας μου.

Επίσης θα ήθελα να ευχηθώ στο νεοκλεγέν πενταμελές Τ.Σ. της Κοινότητας Αγ. Βησσαρίωνα, «Καλή Δύναμη» και»Καλή Επιτυχία» στα νέα τους καθήκοντα, ενημερώνοντάς τους παράλληλα ότι θα είμαι δίπλα τους, οποτεδήποτε μου ζητηθεί».

Γεώργιος Τριχιάς

Απερχόμενος Πρόεδρος Τ.Κ. Αγ. Βησσαρίωνα

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Ολοκληρώθηκε η παράδοση- παραλαβή & η συγκρότηση σε Σώμα του νέου ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Δ. Πύλης

Από το απερχόμενο ΔΣ του Εμπορικού Συυλόγου Πύλης, εξεδόθη η κάτωθι σχετική ανακοίνωση …