Bardas (1)

Την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας επισκέφτηκε αντιπροσωπεία του Meteora Wrestling Academy την Πέμπτη 5 Ιουνίου 2018 η οποία αποτελούνταν από τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής κ. Γιάννη Τζίκα και Αχιλλέα Λέρα, τους Διεθνείς Ιρανούς προπονητές πάλης Ghassem Ghassabian και Davoud Pour, τον Ομοσπονδιακό Προπονητή της Εθνικής Ομάδας Πάλης κ. Χρήστο Σιδηρόπουλο, τον προπονητή κ. Χαράλαμπο Κουκλίδη και αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Την αντιπροσωπεία υποδέχθηκε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Απασχόλησης & Εμπορίου κ. Ντίνος Μπάρδας. Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν ακόμη μία φορά  την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τη στήριξη και την άψογη συνεργασία καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης και απένειμαν αναμνηστικό μετάλλιο.

Ο κ. Μπάρδας με τη σειρά του μετέφερε τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού και του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστου Μιχαλάκη για την πρωτοβουλία και την υλοποίηση αυτής της διεθνούς διοργάνωσης που, εκτός από το άθλημα της πάλης, προβάλλει και αναδεικνύει τον τόπο μας.

Μετέφερε τέλος τη δέσμευση πως η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα συμβάλλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε η διοργάνωση αυτή να βελτιώνεται κάθε χρόνο και  πως θα στηρίζει πάντα αντίστοιχες αξιόλογες διοργανώσεις.

Bardas (2)

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Σε μεγάλη νίκη οδεύει ο Κώστας Μαράβας!!!

,Σε μεγάλη νίκη φαίνεται να οδεύει ο νυν Δήμαρχος κ. Κώστας Μαράβας, ύστερα κι από τα πρώτ…