beos

Στα καθήκοντά του ως Δήμαρχος Βόλου επέστρεψε ο Αχιλλέας Μπέος, καθώς εκδόθηκε σήμερα(χθες) η διαπιστωτική πράξη από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Περιφέρειας Θεσσαλίας με την οποία ανακαλείται η απόφαση βάσει της οποίας τέθηκε σε αργία πριν από δύο χρόνια.

Οπως είναι γνωστό, ο κ. Μπέος είχε τεθεί σε αργία διότι βαρύνονταν με κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες για την υπόθεση του «Koriopolis», των στημένων αγώνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Για τις κατηγορίες αυτές ο κ. Μπέος κηρύχθηκε αθώος από το Δικαστήριο και έτσι άνοιξε ο δρόμος για την επιστροφή του στον δημαρχιακό θώκο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την απόφαση κηρύχθηκε αθώος για τις κατηγορίες σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και απάτης-εκβίασης (κακουργηματικού χαρακτήρα) και ένοχος για δωροδοκία-δωροληψία, αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα και συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα κατ’ εξακολούθηση, που όμως αποτελούν πλημμελήματα.

Δήλωση του Θάνου Θεοδώρου

Σε δήλωσή του ο Θάνος Θεοδώρου που ασκούσε καθήκοντα Δημάρχου το διάστημα που ο κ. Μπέος ήταν σε αργία, σε δήλωσή του ανέφερε τα εξής:

«Η επιστροφή του Δημάρχου μας, Αχιλλέα Μπέου, στα καθήκοντά του, μετά και τη δικαστική του δικαίωση, σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της παρουσίας μου στη θέση του ασκούντος καθήκοντα Δημάρχου, θέση που μου εμπιστεύθηκαν πρωτίστως ο ίδιος ο κ. Μπέος, αλλά και οι συνάδελφοί μου, δημοτικοί σύμβουλοι, και τους ευχαριστώ δημόσια για την τιμή που μου έκαναν.

Σε όλο αυτό το διάστημα κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε και ο προγραμματισμός της δημοτικής παράταξης, όπως αυτός σχεδιάστηκε και τέθηκε από τον Δήμαρχο μας, να προχωρήσει χωρίς καθυστερήσεις και ελλείψεις, αλλά και να διατηρηθεί η ενότητα της ομάδας πλειοψηφίας, που αποτελούσε στόχο συγκεκριμένων κύκλων που επιχείρησαν να εκμεταλλευτούν την όποια αρρυθμία ενδεχομένως προκαλούνταν από την αδικαιολόγητη, σε κάθε περίπτωση, και αντισυνταγματική απόφαση για να τεθεί σε αργία ο νόμιμα εκλεγμένος δήμαρχος της πόλης.

Ας μου επιτραπεί να εκφράσω την ικανοποίησή μου για τα αποτελέσματα που όλοι μαζί επιτύχαμε σε αυτό το διάστημα, να δηλώσω – αν και αυτονόητο – ότι με την ίδια ζέση και προσήλωση συνεχίζουμε το έργο μας υπό τον Αχιλλέα Μπέο και να υπογραμμίσω ότι η λειτουργία της αυτοδιοικητικής μας παράταξης ήταν και παραμένει μακριά από προσωπικά ή ιδιοτελή συμφέροντα, καθώς μας ενώνει άρρηκτα η αγάπη μας για την πόλη και η διάθεση της προσφοράς στους συμπολίτες μας».

Πηγή:taxydromos.gr

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Σε μεγάλη νίκη οδεύει ο Κώστας Μαράβας!!!

,Σε μεγάλη νίκη φαίνεται να οδεύει ο νυν Δήμαρχος κ. Κώστας Μαράβας, ύστερα κι από τα πρώτ…