ast fyl 1

Ενημερωτικά φυλλάδια κυκλοφοριακής αγωγής και ευχές για μια καλή σχολική χρονιά μοίρασαν σήμερα (11-09-2018) το πρωί αστυνομικοί σε γονείς και μαθητές, κατά την προσέλευσή τους στα δημοτικά σχολεία των νομών Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας, για την καθιερωμένη τελετή αγιασμού.

Η ευαισθητοποίηση των γονέων σε θέματα οδικής ασφάλειας και η τήρηση των κανόνων οδηγικής συμπεριφοράς κατά τη μεταφορά των μαθητών από και προς τα σχολικά συγκροτήματα, αλλά και η ενημέρωση των μαθητών για την κυκλοφοριακή αγωγή και παιδεία, όπως για παράδειγμα τι πρέπει να κάνουν όταν οδηγούν ποδήλατο, εντάσσονται στις προτεραιότητες της Ελληνικής Αστυνομίας και των αρμόδιων Υπηρεσιών Τροχαίας.

Όσον αφορά τα φυλλάδια που διανεμήθηκαν σήμερα, συνιστούν εύληπτο πληροφοριακό υλικό σχετικά με την τήρηση βασικών κανόνων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, καθ’ όλη τη διάρκεια και της φετινής σχολικής περιόδου, θα βρίσκεται δίπλα σε γονείς και μαθητές, στους οποίους εύχεται καλή και εποικοδομητική σχολική χρονιά.

ast fyl 2

Load More Related Articles
Load More In Αστυνομικό Δελτίο
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Κωστάκης: Η ήρεμη Δύναμη! του Κώστα Μαράβα & σε αυτή την εκλογική Σύγκριση!

  «Προχωράμε μαζί & πάλι με πολιτικό ήθος & εντιμότητα», είναι το κεντρικό σύ…