Ofyset (1)

Τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κ. Μαράβα επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί στις 11:30 στο γραφείο του στο δημ. Κατάστημα Πύλης, ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης κ. Θαν. Μανούρας, ο πρόεδρος του ΟΦΙΣΕΤ(Όμιλος Φίλων Σκύλων Έρευνας τρικάλων) κ. Μάνος Καραντώνης & το μέλος αυτού κ. Στεφ. Βουτσελάς, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για την διοργάνωση  του «Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπεκάτσας», που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 14-15 Δεκεμβρίου στην περιοχή του «Κορπ» στη Βλάχα, με διοργανώτρια χώρα την Κύπρο και συνδιοργανωτές τον ΟΚΑΔΕ, ΟΦΙΣΕΤ & τους Κυν. Συλλόγους Πύλης, Τρικάλων & Φαρκαδόνας.

Η αντιπροσωπεία ζήτησε από τον κ. Μαράβα & την συνδρομή του Δήμου, καθώς & την παρουσία του ίδιου του Δημάρχου, μιας κι ένα τόσο μεγάλης σημασίας κυνηγετικό γεγονός διοργανώνεται στα όρια ευθύνης του Δ. Πύλης, στο οποίο θα συμμετάσχουν 12 ευρωπαϊκές χώρες, κάτι που εκ των πραγμάτων, θα συμβάλλει τα μέγιστα & στην τουριστική προβολή της περιοχής.

Ο Δήμαρχος από πλευράς του, διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους της κυνηγεσίας – κυνοφιλίας, πως θα σταθεί αρωγός στο πλευρό τους, με όσα μέσα διαθέτει ο Δήμος, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά, πως είναι «παρών» στις μεγάλες διοργανώσεις που προβάλλουν το Δήμο Πύλης, συντελώντας στην ανάδειξη συγκριτικών πλεονεκτημάτων που διαθέτει η ευρύτερη περιοχή & στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, όπως είναι & το κυνήγι.

Να πούμε πως στην περιοχή το τριήμερο 10-12 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί διεθνής αγώνας Α.Κ.Ι.(Αγώνας Κυνηγετικών Ικανοτήτων), ο οποίος οργανώνεται από τον ΟΚΑΔΕ(Όμιλο Κυνοφίλων Αγγλικών Δεικτών Ελλάδος), με συνδιοργανωτές τον ΟΦΙΣΕΤ & τον Κυνηγετικό Σύλλογο Πύλης, με την 12ην Δεκεμβρίου να επιλέγεται η Εθνική Ομάδα, που θα αντιπροσωπεύει τη χώρα σε ανάλογους πανευρωπαϊκούς ή παγκόσμιους αγώνες.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 14 Δεκεμβρίου, ο ΟΦΙΣΕΤ & οι Κυν. Σύλλογοι Πύλης & Φαρκαδόνας, θα προσφέρουν στους παραβρισκόμενους παραδοσιακή φασολάδα, ενώ ο Κυν. Σύλλογος Τρικάλων χαλβά φαρσάλων & ζεστό κρασί.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Η Ενορία Παναγίας Επισκέψεως, πανηγυρίζει τον Άγ. Αρσένιο

Η Ενορία Παναγίας Επισκέψεως και η των Τρικκαίων πόλις Πανηγυρίζουν τον Άγιο Αρσένιο, Επίσ…