Pol Gomfwn (1)

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Πύλης κ. Κ. Μαράβα, πραγματοποίησαν τα μέλη του νέου Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Γόμφων, παρουσία του προέδρου κ. Άκη Κακάβα, σήμερα το μεσημέρι στις 12:00.

Στην συνάντηση, εκτός του εθιμοτυπικού χαρακτήρα, συζητήθηκαν και μια σειρά θεμάτων που ταλανίζουν τον γηραιό Σύλλογο, με πρώτο το θέμα στέγασης του Συλλόγου, καθώς χρόνια τώρα έχει καταστεί γυρολόγος φιλοξενούμενος σε ακατάλληλους κοινοτικούς χώρους, για την ιστορία του, αλλά προπαντός για το υλικό του(παραδοσιακές στολές, καρναβαλικό υλικό, κ..α.).

Επίσης από πλευράς των μελών του Συλλόγου, αναλύθηκαν οι μελλοντικές δράσεις του Συλλόγου, με σημαντικότερη αυτή της διοργάνωσης του «Καρναβαλιού», αλλά και έτερες που θα ακολουθήσουν κατά την διάρκεια του Καλοκαιριού, βάζοντας ψηλά τον πήχη στα πολιτιστικά δρώμενα, όχι μόνο της Κοινότητας, αλλά και του Δήμου γενικότερα.

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του αρχικά συνεχάρη τα νέα μέλη του Συλλόγου, ευχόμενος «Καλή Θητεία και πολλές επιτυχίες στο έργο σας», λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Είναι ευχάριστο και συνάμα ενθαρρυντικό, νέοι άνθρωποι να αναλαμβάνουν υψηλές πρωτοβουλίες που αφορούν στα «Κοινά».

Επίσης ήταν θετικός στα αιτήματα και προτάσεις των μελών, λέγοντας πως η δημ. Αρχή στηρίζει τις πρωτοβουλίες των Συλλόγων του Δήμου, στο μέτρο του δυνατού και όπου εξουσιοδοτείται, ενώ για το θέμα της στέγασης, ανέφερε πως η δημ. Αρχή θα συμπαρασταθεί και σε θέματα τεχνικής φύσεως.

Pol Gomfwn (2)

Pol Gomfwn (3)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Σε μεγάλη νίκη οδεύει ο Κώστας Μαράβας!!!

,Σε μεγάλη νίκη φαίνεται να οδεύει ο νυν Δήμαρχος κ. Κώστας Μαράβας, ύστερα κι από τα πρώτ…