Arxiki Beletsi (4)

Δύσκολη νίκη πέτυχε σήμερα το πρωί μέσα στην έδρα του το αποδεκατισμένο, λόγω πολλών απουσιών βασικών του παιχτών Παλαιομονάστηρο, το οποίο φιλοξένησε την σκληροτράχηλη ομάδα της Πιαλείας, της οποίας επιβλήθηκε τελικά με 2-1.

Οι γηπεδούχοι, αρκετά νωρίς και στο 8′ δέχτηκαν την ψυχρολουσία, μένοντας πίσω στο σκορ, όταν Αγγ. Νάκος, έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα, εκμεταλλευόμενος άστοχη έξοδο του Μουτογεώργου, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Οικονόμου.

Το γρήγορο γκολ επηρέασε την μετέπειτα απόδοση των γηπεδούχων, που αν και είχα την κατοχή, ο ανορθόδοξος τρόπος και τα «στημένα», δεν αποτέλεσαν ορθή επιλογή για εξεύρεση διόδων προς την αντίπαλη εστία, ενώ πολλές εκ των προσπαθειών τους σκόνταφταν, στην σκληροτράχηλη, όπως απέδειξε για ακόμη μια φορά, άμυνα των φιλοξενουμένων, οι οποίοι στο 1ο ημίχρονο επέλεξαν την τακτική των αντεπιθέσεων, με ελάχιστες όμως επισκέψεις στα αντίπαλα καρέ.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 51′ το Παλαιομονάστηρο κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Καφρίτσα και στο 52′ ο ίδιος παίχτης με εύστοχο χτύπημα, έφερε την ισοπαλία για την ομάδα του, ενώ στο 68′ και μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Τσοχάου, ο Ιωαννίδης με κοντινό σουτ, χάρισε μια δύσκολη νίκη για την ομάδα του, γράφοντας το τελικό: 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι, με αρκετά ανανεωμένο έμψυχο υλικό σε σχέση με άλλες χρονιές, μετά και το 2ο γκολ του Παλαιομοναστήρου, αναγκάστηκαν να αφήσουν την τακτική των μετόπισθεν και παίρνοντας μέτρα στο γήπεδο, δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες, που δεν τελεσφόρησαν, άφησαν όμως πολλές υποσχέσεις για το μέλλον για ακόμα καλύτερες εμφανίσεις.

Προπονητές

Παλαιομονάστηρο: Βασιλείου

Πιαλεία: Ρομπιές

Διαιτητής: Κουτσάγιας

Βοηθοί: Καλογριάς/Νότος.

Ακολουθούν αναλυτικοί πίνακες με όλα τα αποτελέσματα της σημερινής 17ης αγωνιστικής και την βαθμολογία στην Β’ ερασιτεχνική κατηγορία του β’ ομίλου, όπως αυτά ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΤ…:

ap[otelesmata

Vathmologia

*Στο βίντεο που ακολουθεί, με τις μωβ εμφανίσεις το Παλ/ηρο, τις μπλε η Πιαλεία…

Beletsi (1)

Beletsi (2)

Beletsi (3)

Beletsi (5)

Beletsi (6)

Beletsi (8)

Beletsi (9)

Beletsi (10)

Beletsi (11)

Beletsi (12)

Beletsi (13)

Beletsi (14)

Beletsi (15)

Beletsi (16)

Beletsi (17)

Beletsi (18)

Beletsi (19)

Beletsi (20)

Beletsi (21)

Beletsi (22)

Beletsi (23)

Beletsi (24)

Beletsi (25)

 

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Ολοκληρώθηκε η παράδοση- παραλαβή & η συγκρότηση σε Σώμα του νέου ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Δ. Πύλης

Από το απερχόμενο ΔΣ του Εμπορικού Συυλόγου Πύλης, εξεδόθη η κάτωθι σχετική ανακοίνωση …