Dimitra (1)

Αξέχαστο θα γίνει για τους μικρούς αθλητές της Δήμητρας/Απόλλων το ταξίδι στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, αφού έζησαν όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές τόσο στα παιχνίδια με την ΑΕΚ όσο και στο ΟΑΚΑ όπου παρακολούθησαν την  ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η αποστολή αποτελούνταν από τρία γκρουπ (Κ14, Κ13, Κ11) συνολικά 47 αθλητές και συνοδούς τους υπεύθυνους της Ακαδημίας, Γκαραγκάνη Αποστόλη και Γιαγιάκο Νίκο. Η διαμονή έγινε στην παραλιακή της Γλυφάδας και στο Hotel Oasis το Σάββατο το βράδυ ενώ την Κυριακή το πρωί από τις 10:00 έως τις 14:30 η ακαδημία έδωσε σειρά φιλικών αγώνων με τα αντίστοιχα τμήματα της ΑΕΚ στις εγκαταστάσεις των Σπάτων που πραγματικά βελτιώνονται συνεχώς.

Όλα τα παιχνίδια ήταν άκρως ανταγωνιστικά ενώ οι προπονητές και οι σκάουτερς της ΑΕΚ σημείωσαν αρκετά ονόματα αθλητών της Δήμητρας ώστε να τους ξαναδούνε μελλοντικά.

Αποτελέσματα:           Κ14      ΑΕΚ – Δήμητρα Απόλλων …… 3-1

Κ13      ΑΕΚ – Δήμητρα Απόλλων……. 2-2

Κ11      ΑΕΚ – Δήμητρα Απόλλων……..6-7

 

Στα παιχνίδια παραβρέθηκαν και συζήτησαν με τους προπονητές τους και οι δύο παίκτες της ΑΕΚ (Κ15) Τσιαχματιώτης – Καλτσάς, οι οποίοι δύο χρόνια πριν μεταγράφηκαν από την Ακαδημία της Δήμητρας στα κιτρινόμαυρα και μέσα απ’ τη δουλειά και τη διάθεση που επιδεικνύουν είναι αναντικατάστατα στελέχη με την ομάδα τους.

Το μεσημέρι της Κυριακής η αποστολή γευμάτισε στο εκπτωτικό χωριό στα Σπάτα και αμέσως μετά βρέθηκε στο ΟΑΚΑ όπου παρακολούθησε τον αγώνα της Super League, ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης (17:15) και τα παιδιά είδαν από κοντά αρκετούς ποδοσφαιριστές που θαυμάζουν στην τηλεόραση. Την αποστολή συνόδευσαν και αρκετοί γονείς που ευχαριστήθηκαν όλο το ταξίδι και γεμάτη από εμπειρίες και παραστάσεις η Ακαδημία επέστρεψε στα Τρίκαλα περίπου στις 12:00 μ.μ.

Στο περιθώριο του ταξιδιού, οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας συναντήθηκαν στο ξενοδοχείο με τον Ζουέλα (υπεύθυνο για τις σχολές της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας σε Ελλάδα και Κύπρο) συζήτησαν αρκετά θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο και εάν υπάρχουν οι προοπτικές για μια μελλοντική συνεργασία, αφού η Δήμητρα Απόλλων είναι πλέον γνωστή σε όλο τον Ελλαδικό χώρο τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο.

Dimitra (2) Dimitra (3) Dimitra (4) Dimitra (5) Dimitra (6) Dimitra (7)

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Λιούτας: Πληρώνονται και οι επιλαχόντες «Νέοι Αγρότες» της Θεσσαλίας

Και στους θεσσαλούς επιλαχόντες Νέοι Αγρότες (130 στον αριθμό), καταβάλλεται η πρώτη δόση …