Athanasiou ok

Αποδέχτηκα την άκρως τιμητική πρόταση του δημάρχου κ. Κώστα Μαράβα και του συνδυασμού «Πρώτα ο Άνθρωπος» να κατέλθω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως τοπικός σύμβουλος, συμβάλλοντας με τις δυνάμεις μου στην ανάπτυξη της Πύλης.

Η αγάπη για τον τόπο που ζω, λειτούργησε ως ερέθισμα, ώστε να ασχοληθώ με τον Πρώτο Βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Θέλω κι εγώ να βοηθήσω όσο μπορώ μέσα από μια φρέσκια και διαφορετική οπτική στη λύση των προβλημάτων, την ανάδειξη των πολλών πλεονεκτημάτων της Πύλης, αλλά και της κατάθεσης προτάσεων, ώστε ο τόπος μας να πάρει τη θέση που του αξίζει.

Οι νέες τάσεις της εποχής έχουν τεράστιες απαιτήσεις από τους αιρετούς, τα στελέχη, αλλά και τους πολίτες,. Έχουμε εισέλθει πλέον σε μια εποχή όπου η αλλαγή κουλτούρας, η επικοινωνία, η συνεργασία και η συνεννόηση κρίνονται αναγκαίες, ώστε η δημόσια διοίκηση να βελτιωθεί και να παράξει το βέλτιστο αποτέλεσμα, αποφεύγοντας τις παθογένειες παλαιότερων ετών.

Η εισαγωγή των έξυπνων εφαρμογών, η στοχοπροσήλωση στην περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη της Πύλης, πρέπει να είναι η βασική μας στόχευση. Δεν πρέπει να μας διαφεύγει ό,τι ένα μοντέλο πολύπλευρης δράσης μάς βοηθάει να προετοιμάσουμε και να αφομοιώσουμε τις νέες τάσεις και κατευθύνσεις, απέναντι στην πρόκληση των καιρών.

Η Πύλη θα πρέπει να οργανωθεί με τέτοιο τρόπο που να επιτρέπει στους πολίτες της αλλά και τους επισκέπτες να καλύψουν τις ανάγκες τους και να ενισχύσουν την ποιότητα στη ζωή τους, αναδεικνύοντας το φυσικό περιβάλλον και τις αναρίθμητες ομορφιές του τόπου.

Το πάντρεμα των νέων τεχνολογιών με την παράδοση, η αρμονική συνύπαρξη του νέου με το παλιό, η ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Πύλης με σεβασμό στο περιβάλλον, πλαίσιο που σκοπεύω να δραστηριοποιηθώ με όλες μου τις δυνάμεις.

Για να γίνει ο τόπος μας ελκυστικότερος, με ποιότητα ζωής για τους κατοίκους του και μια ακόμη αφορμή επίσκεψης για περισσότερους τουρίστες.

 

Μετά τιμής

Γιώργος Αθανασίου

 Υπαξιωματικός

Πολεμικής Αεροπορίας

Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος

στο Τοπικό Διαμέρισμα Πύλης

με το συνδυασμό του Κώστα Μαράβα

«Πρώτα ο Άνθρωπος»

Athanasiou

Load More Related Articles
Load More In Βήμα των πολιτών
Comments are closed.

Check Also

Τρικαλινοί δρομείς στον Μαραθώνιο της Βιέννης!!!

Ακόμη μια αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων σε Μαραθώνιο του εξωτερικού ! Αυτή την φο…