Ax Eleni (2)

 

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η θεατρική παράσταση με το έργο «ΑΧ  ΕΛΕΝΗ» που ανέβασε η θεατρική Ομάδα του Γυμνασίου Πύλης, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Πύλης, χθες Κυριακή 10 Ιουνίου στις 19.00.

Σκηνοθέτης της παράστασης ήταν η κα Μελανία  Παναγιωτίδου, ενώ την μουσική επιμέλεια είχαν η κα Αλίκη Μυλωνά και η κα Ευθυμία Σαμαρά.

Πριν  από την παράσταση  χαιρετισμό έκανε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Γεώργιος Τζιορτζιώτης, καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους μεταφέροντας και τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Κων/νου Μαράβα, δίνοντας συγχαρητήρια στους συντελεστές αυτής την καλλιτεχνικής δημιουργίας μέσα από το παραπάνω θεατρικό έργο που ετοίμασαν τα παιδιά και οι Καθηγητές τους.

Παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Γεώργιος Τζιορτζιώτης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Παιδείας  κ. Σωτήριος Αγγέλης, η Πρόεδρος της Τ.Κ. Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου, οι Διευθυντές του Γυμνασίου Πύλης  κ. Ηλίας Οικονόμου, του Δημοτικού Σχολείου Πύλης κ. Χρήστος Τεντολούρης, και Ο Πρόεδρος του Ε.Σ. Πύλης κ. Κων/νος Βοιτσίδης.

Να σημειώσουμε ότι συμμετείχαν 36 μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου Πύλης.

Α.Τ.

Ax Eleni (1)

Ax Eleni (4)

Load More Related Articles
Load More In Εκπαίδευση
Comments are closed.

Check Also

Ολοκληρώθηκε η παράδοση- παραλαβή & η συγκρότηση σε Σώμα του νέου ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Δ. Πύλης

Από το απερχόμενο ΔΣ του Εμπορικού Συυλόγου Πύλης, εξεδόθη η κάτωθι σχετική ανακοίνωση …