voitsidis

«Η αντιμετώπιση που έτυχε από την τράπεζα Πειραιώς ο πληθυσμός της ευρύτερης περιοχής της Πύλης, ήταν και παραμένει μέχρι σήμερα κατώτερη της πρέπουσας.

Αρχίζοντας από την ξαφνική και χωρίς καμία ενημέρωση των πελατών της,  απόφαση για κλείσιμο του τοπικού καταστήματος μέσα σε είκοσι ημέρες. Στις 20 Ιανουαρίου «διέρρευσε» η απόφαση για κλείσιμο, στις 7 Φεβρουαρίου το τοπικό κατάστημα έσβησε από το χάρτη.

Η συμπεριφορά όμως παραμένει αδικαιολόγητη διότι ενώ έχουν περάσει περισσότεροι από δύο μήνες,  ακόμη η τοποθέτηση ΑΤΜ παραμένει στα σχέδια  επιτείνοντας την ταλαιπωρία του συναλλασσόμενου κοινού.  Των πελατών δηλαδή της τράπεζας.

 Σε δύο τηλεφωνικές  επικοινωνίες μου εντός του Μαρτίου και στο τέλος του ίδιου μήνα με την περιφερειακή διοίκηση στη Λάρισα και αφού τους ανέπτυξα το πρόβλημα που βιώνει η ευρύτερη περιοχή και ότι απαιτούμε καλύτερη αντιμετώπιση με την εγκατάσταση ΑΤΜ με online κατάθεση,  έλαβα τη διαβεβαίωση της άμεσης τοποθέτησης με επιφύλαξη στη δυνατότητα λειτουργίας της άμεσης κατάθεσης μετρητών.

Με διαβεβαίωσαν πως έχει υπογραφεί το συμβόλαιο με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου που θα εγκατασταθεί το ΑΤΜ και περιμένουν τον ΟΤΕ για τις κατάλληλες εγκαταστάσεις επικοινωνίας. Στην τελευταία μάλιστα επικοινωνία με διαβεβαίωσαν πως μέχρι του Θωμά (Κυριακή 15 Απριλίου) η Πύλη θα είχε ΑΤΜ και όλη αυτή η καθυστέρηση οφείλεται στον ΟΤΕ.

Ακόμη περιμένουμε με αποτέλεσμα η ρήση  «άπιστοι Θωμάδες» να καθίσταται επίκαιρη εκ της ανεκπλήρωτης υπόσχεσης».

Βοϊτσίδης Κων/νος

Πρόεδρος

Εμπορικού Συλλόγου Δ. Πύλης

Load More Related Articles
Load More In Βήμα των πολιτών
Comments are closed.

Check Also

Τρομακτικές δηλώσεις Πούτιν που αυξάνουν την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο

Σε εμπρηστικές δηλώσεις προχώρησε ο Πούτιν ότι η Ρωσία ξεκινά συνεχείς περιπολίες στον ενα…