broxes-sta-oreina-anemoi-ws-8-mpofor-sto-aigaio.w_l

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις, πυκνότερες κατά τις θερμές ώρες της ημέρας.

Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019 σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται αρχικά καλές καιρικές συνθήκες, αλλά τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά τμήματα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες κυρίως σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα. Περισσότερα και εντονότερα θα είναι τα φαινόμενα στην Κεντρική Στερεά και στην Πελοπόννησο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 11 έως 28 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 15 έως 30, στην Ήπειρο από 17 έως 31 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 15 έως 32, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 18 έως 31 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 16 έως 33 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 29 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο βόρειοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ τοπικά 6 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειοι βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και πιθανόν τοπικά στα νοτιοανατολικά πελάγη θυελλώδεις 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τις θερμές ώρες της ημέρας δυτικοί βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

 Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις, πυκνότερες κατά τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και στα ανατολικά μέτριοι, 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην πόλη της Αθήνας από 22 έως 32 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, πυκνότερες κατά τις θερμές ώρες της ημέρας, οπότε υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης όμβρων κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τις θερμές ώρες της ημέρας νότιοι με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 20 έως 28 βαθμούς.

Πηγή:thetoc.gr από meteo.g

Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

Χρήστος Μιχαλάκης: Η επόμενη μέρα μας βρίσκει όλους ενωμένους για τη Θεσσαλία!

Θα ήθελα να συγχαρώ τον νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα για τη νίκη τ…