Tatsinas foto

Αφήνει προσωρινά την Πύλη ο προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πύλης κ. Ιωάννης Τατσίνας/Πυρονόμος, μιας & πριν τρεις μέρες, εν όψει αντιπυρικής περιόδου, του ήρθε μετάθεση για την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ζακύνθου, η οποία θα είναι, καλώς εχόντων των πραγμάτων για ένα χρόνο, αφήνοντας πίσω του & κατά το διάστημα της εδώ θητείας του, ένα αρκετά σημαντικό έργο, ασκώντας παράλληλα χρηστή διοίκηση…Δύο πράγματα που τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό σε πολίτες & συναδέλφους του…

Σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε μαζί του το PyliNews.gr, μας είπε τα εξής:

«Η μετάθεσή μου ήταν ξαφνική και ήταν κάτι που δεν περίμενα. Αν γνώριζα κάτι, θα σας ενημέρωνα εκ των προτέρων . Ωστόσο με κάποια άτομα που συνεργάστηκα κατάφερα τις λίγες μέρες που μου έμειναν μέχρι να πάω στη Ζάκυνθο να τους χαιρετήσω και να μην φύγω σαν κλέφτης» .

Ένας από αυτούς που κατάφερε να δει ο κ. Τατσίνας, ήταν & ο Δήμαρχος της Πύλης ο κος Κώστας Μαράβας. Κατά την επίσκεψή του στο γραφείο του είχε έναν σύντομο διάλογο μαζί του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αγάπησα τα μέρη σας, σαν τον τόπο που γεννήθηκα. Είχα μια πολύ καλή συνεργασία μαζί σας και σας ευχαριστώ για όλα . Σήμερα ήρθα να σας ανακοινώσω την αποχώρησή μου από τα μέρη σας, λόγω μετάθεσής μου στη Πυροσβεστική Υπηρεσία Ζακύνθου και να σας ευχηθώ τα καλύτερα».

Όταν ρωτήθηκε από τον Δήμαρχο πώς έγινε αυτό του απάντησε ότι… «Για όλα επιτρέπει ο Θεός και όλα γίνονται για κάποιο σκοπό-ούς».

Ο  κ. Τατσίνας φεύγοντας, ευχήθηκε στον Δήμαρχο τα «καλύτερα» και του είπε ότι σίγουρα θα επισκεφτεί ξανά την Πύλη, αφού η γυναίκα του είναι από τα Τρίκαλα και η μετάθεσή του στη Ζάκυνθο θα είναι για ένα χρόνο.

Υπηρεσιακά το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πύλης, για τον κ. Τατσίνα θα είναι η πρώτη του επιλογή όταν επιστρέψει.

Μετά & την συνάντησή του με τον Δήμαρχο, επισκέφτηκε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πύλης, για να αποχαιρετήσει τους συναδέλφους του, στους οποίους ευχήθηκε τα «καλύτερα» και φεύγοντας είπε : «Έτυχα μιας άψογης και καθόλα, συμπεριφοράς από όλους τους συναδέλφους για όλο το χρονικό διάστημα της συνεργασίας μας».  Ο νέος προϊστάμενος κ. Βασίλης Κούρεντας που συνεργάστηκα μαζί του στο Κλιμάκιο, είναι άξιος αντικαταστάτης μου και όλοι εσείς ικανοί να ανταπεξέλθετε στα καθήκοντά σας…

…ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ «.

 

Να σημειώσουμε πως ο αποχαιρετισμός των συναδέλφων πυροσβεστών του κ. Τατσίνα προς το πρόσωπό του, ήταν ιδιαίτερα συγκινητικός, εγκάρδιος & πρωτότυπος θα λέγαμε, αφού φεύγοντας βάλανε σε λειτουργία τις σειρήνες των οχημάτων, αναγνωρίζοντας τις υπηρεσίες του & τον παράγοντα «άνθρωπος», κατά την διοίκησή του.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Λουλούδια: Tips για την φύτευση και την φροντίδα τους

Σε ποιον δεν αρέσει ένας ανθισμένος κήπος ή ένα μπαλκόνι στολισμένο με γλάστρες όμορφων φυ…