180px-ACD_Virtus_Entella_logo
Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να καταλάβεις ότι μία ακαδημία κάνει καλά τη δουλειά της. Από τους παίχτες που προωθεί στην μεγάλη ομάδα μέχρι τους παίχτες που παρήγαγε και έπαιξαν σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και στην εθνική(!!) ομάδα .
Κάτι όμως που συναντάς σπάνια σε ακαδημία ερασιτεχνικού σωματείου ποδοσφαίρου είναι να προσεγγίζεις το ενδιαφέρον εκτός συνόρων , αυτό σίγουρα είναι διαπιστευτήριο επαγγελματικής δουλειάς με συνέπεια και διαχρονικότητα και όχι πυροτέχνημα . Κάπως έτσι λοιπόν η ακαδημία μας και η διαχρονική παραγωγή ταλέντων έφτασε στα αυτιά της γειτονικής Ιταλίας και πιο συγκεκριμένα στην Virtus Entella , μια ομάδα που βρίσκεται στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας αλλά με εξαιρετικές ακαδημίες που έχουν παράξει ουκ ολίγους παίχτες που αγωνίστηκαν στην Seria A αλλα και πολύ καλό δίκτυο σκάουτινγκ .
Η σκάουτερ της Virtus Entella θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα για λογαριασμό της Δήμητρας Απόλλων για να παρακολουθήσουν από κοντά το φιλικό αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στα γήπεδα της ακαδημίας μας την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου μεταξύ γεννηθέντων 2002-2003-2004 στα πλαίσια αναζήτησης ταλέντων στην συγκεκριμένη ηλικία . Το παιχνίδι αυτό θα παρακολουθήσουν φυσικά και σκάουτερς από την Ελλάδα που γνωρίζουν από πρώτο χέρι το πόσο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές παράγουμε .
Η Ακαδημία μας θα συμμετάσχει σε ένα πολύ δυνατό τουρνουά που θα διεξαχθεί στις 28-29 Δεκεμβρίου από τον Αστέρα Τρίπολης με την συμμετοχή και του Ατρομήτου .
Η ακαδημίας μας θα παραστεί με 3 γκρουπ (Κ16 – Κ14 – Κ12) στα πλαίσια της εξαιρετικής συνεργασίας που υπάρχει με την Αρκαδική ΠΑΕ .
Asteras_Tripolis.svg
Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

 Ευχαριστήριο αλλά και μηνύματα, από τον Βασίλειο Αγγέλη… 

Έπειτα από τα τελικά επίσημα εκλογικά  αποτελέσματα των Περιφερειακών  εκλογών 2023 για τη…