LOGO_eap_high-1

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο σε συνεργασία με το μέλος ΣΕΠ του ΕΑΠ και Επίκουρο Καθηγητή 3D Animation – Gaming, του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, κ. Σπύρο Σιάκα, διοργανώνει εξάωρο εργαστήριο Animation, Δευτέρα 18 και Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 και ώρα 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παραρτήματος ΕΑΠ Λάρισας.
Ηρώων Πολυτεχνείου 211 Λάρισα, 3ος όροφος.

Ο ανώτερος αριθμός που μπορεί να φιλοξενήσει το εργαστήριο είναι μέχρι και 40 άτομα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Δηλώσεις συμμετοχής ηλεκτρονικά στο [email protected]
Περιγραφή

Εργαστήριο 6 ωρών δημιουργίας οπτικοακουστικού έργου ψηφιακής αφήγησης με την τεχνική του animation επάνω σε ένα θέμα τοπικής ιστορίας.
Ο

ι συμμετέχοντες θα συλλέξουν πρωτογενείς και δευτερογενείς πηγές επάνω σε ένα θέμα τοπικής ιστορίας που θα επιλέξουν και θα δημιουργήσουν ένα σενάριο στο οποίο θα σχεδιάσουν τρόπους παρουσίασης αυτών αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνικής του animation.

Πιο συγκεκριμένα θα χρησιμοποιήσουν τεχνικές αναπαράστασης και κινούμενων γραφικών που έχουν αναπτυχθεί και αξιοποιούνται στο πεδίο του stop motion animation.

Στο τέλος του εργαστηρίου θα έχει δημιουργηθεί πρωτότυπο υλικό κινούμενης εικόνας στην ανάδειξη ενός θέματος τοπικής ιστορίας. Το υλικό αυτό μπορεί να αξιοποιηθεί τόσο σε γραμμικές όσο και σε μη γραμμικές μορφές ψηφιακής αφήγησης. Πιο συγκεκριμένα μπορεί να αξιοποιηθεί.

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

«Πορεία νίκης», έδειξε και η περιοδεία της Τρίτης, για τον Κώστα Μαράβα 

Συνέχεια στην πορεία της νίκης για τον Κώστα  Μαράβα και την Τρίτη από τα χωριά Πηγή, Λυγα…