karakikes

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, στις δύσκολες ώρες του αγώνα κατά της εξάπλωσης το νέου κορονοϊού covid19, πέρασε άλλη μια επιχείρηση του Δ. Πύλης, προσφέροντας υγειονομικό υλικό στο ΕΚΑΒ του τμήματος Κέντρου Υγείας Πύλης.

Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί στις 11:00 ο μικρότερος εκ των αδελφών Γιάννης Καρακικές, του εταιρικού σχήματος του Ομίλου «Δημ. Καρακικές», που δραστηριοποιείται σε Πύλη & Τρίκαλα στον τομέα ένδυσης & υπόδησης, προχώρησε στην δωρεά δύο πολυλειτουργικών θερμομέτρων υπερύθρων, με ακριβή μέτρηση της θερμοκρασίας του σώματος από το αυτί και το μέτωπο σε δευτερόλεπτα, υλικό απαραίτητο στην απρόσκοπτη & σημαντική προσπάθεια του ελέγχου & κατά της εξάπλωσης πανδημίας κι από πλευράς πληρωμάτων του ΕΚΑΒ της περιοχής μας.

Ο Γιάννης Καρακικές με την παράδοση των θερμομέτρων δήλωσε στο PyliNews.gr, πως «η κίνηση αυτή αποτελεί μία απλή ένδειξη ευθύνης, προσφοράς & αλληλεγγύης προς το κοινωνικό σύνολο & έχοντας πλήρη ενσυναίσθηση του ρόλου που επιτελούν ακατάπαυστα όλο αυτό το διάστημα που ενέσκηψε & στη χώρα μας η πανδημία, οι άνθρωποι όλων των υγειονομικών βαθμίδων της Δημόσιας Υγείας, από πλευράς μας ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε, ώστε να συνεισφέρουμε κι εμείς με τον τρόπο μας στο αξιέπαινο έργο τους». 

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Πύλη: «Έφυγε» από τη ζωή η Βιργινία Τσιγκαρίδα

ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά και θεία ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΤΣΙΓΚΑΡΙΔΑ ΕΤΩΝ 91 Θανούσα κηδεύ…