1200χ630px-site-photo

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Μετεώρων ενημερώνει ότι, στο πλαίσιο στήριξης δράσεων που στοχεύουν στην τόνωση της απασχόλησης και τη στήριξη ειδικών πληθυσμιακών ομάδων, γνωστοποιεί σε κάθε ενδιαφερόμενο την άφιξη του CampusBus στην Καλαμπάκα.

Το Freelance CampusBus θα βρίσκεται στην Καλαμπάκα στις 11 και 12 Δεκεμβρίου 2018, με στόχο την ενημέρωση των ανέργων που διαμένουν στον Δήμο μας για θέματα εργασίας.

Τι είναι το Freelance CampusBus

Το Freelance CampusBus διενεργεί σε όλη σχεδόν τη χώρα σεμινάρια εκπαίδευσης σε online πλατφόρμες εύρεσης εργασίας (π.χ. Upwork, Freelancing κλπ).

Οι συμμετέχοντες μπορούν να μάθουν  να χρησιμοποιούν αυτές τις πλατφόρμες εύκολα και γρήγορα  προκειμένου  να εργαστούν ως ελεύθεροι επαγγελματίες χωρίς να χρειάζεται η φυσική παρουσία του συνεργάτη  κι αφορούν εργασίες μικρής διάρκειας όπως η μετάφραση, επεξεργασία λιστών, το data entry κλπ.

Το CampusBus μαθαίνει στους συμμετέχοντες να δημιουργήσουν  το δικό τους  προφίλ, να κλείνουν συνεργασίες στις πλατφόρμες και να τις  υλοποιούν αποτελεσματικά λαμβάνοντας καλές κριτικές ώστε να αυξήσουν τη ζήτηση ως ελεύθεροι επαγγελματίες και συνεπώς το εισόδημα τους.

Πόσο διαρκούν τα μαθήματα

Τα μαθήματα διαρκούν 2 ημέρες και πραγματοποιούνται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να φιλοξενήσει τους συμμετέχοντες και είναι πλήρως εξοπλισμένο με υπολογιστές. Μετά τη συμμετοχή τους οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης και mentoring από ειδικούς.

Ποιοι  μπορούν  να συμμετέχουν

Άνεργοι Έλληνες που γνωρίζουν την αγγλική γλώσσα

Κόστος και τρόπος συμμετοχής

Δωρεάν εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στο τηλέφωνο 24320 78661, ώρες:9.00-14.00, από 9/11/2018 έως 7/12/2018

email: kentro_koinotitas@dimosmeteoron.com

Κέντρο Κοινότητας Δήμου Μετεώρων

Ηπείρου και Πυθαγόρα

Καλαμπάκα

Load More Related Articles
Load More In Εργασία - Απασχόληση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Πως να φτιάξω κύβους λαχανικών και πως να διατηρήσω λαχανικά και βότανα

Θέλετε να φτιάξετε τους δικούς σας κύβους λαχανικών και να επιλέξετε εσείς τα αγαπημένα μυ…