moro-didimo-mitera

Τα δίδυμα γεννήθηκαν με 10 χρόνια διαφορά!

Μια είδηση που δεν θα πίστευε κανείς, αλλά είναι αληθινή, δημοσιοποίησε το νοσοκομείο «Maternal and Child Health» της Χουμπέι στην Κίνα.

Σύμφωνα με την είδηση αυτή, μία μητέρα έφερε στην ζωή την περασμένη Τρίτη, τον δίδυμο αδελφού του παιδιού της που είχε γεννήσει πριν από 10 χρόνια!

Η επιστημονική εξήγηση πίσω από αυτή την απίστευτη ιστορία είναι η εξής:

Η κα. Wang, όπως είναι το όνομα της μητέρας, αντιμετώπιζε δυσκολίες στο να μείνει έγκυος, με αποτέλεσμα να καταφύγει στη λύση της εξωσωματικής. Οι γιατροί που ανέλαβαν την περίπτωσή της κράτησαν έναν μεγάλο αριθμό εμβρύων.

Ένα από αυτά τα κατάφερε και εννέα μήνες μετά ήρθε στον κόσμο ο Λου Λου, με τα υπόλοιπα έμβρυα να μπαίνουν στην κατάψυξη.

Μετά από μια δεκαετία, η κα. Wang αποφάσισε πως θέλει και δεύτερο παιδί. Έτσι, ακολουθήθηκε η ίδια διαδικασία, η οποία είχε και πάλι επιτυχές αποτέλεσμα.

Την περασμένη Τρίτη, λοιπόν, η 41χρονη γέννησε με καισαρική τον Τονγκ Τονγκ που ζύγιζε 3 κιλά και 48 γραμμάρια.

«Από ιατρικής πλευράς, η Λου Λου και ο Τονγκ Τονγκ είναι δίδυμα αδέλφια», δήλωσε σχετικά η Zheng Jie, γιατρός του νοσοκομείου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η κα. Wang δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στην εγκυμοσύνη της και όλα κύλησαν φυσιολογικά.

Πηγή: topnews.gr

Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

Σε δύο ποδηλατικά διήμερα δρόμου και ορεινής ποδηλασίας, συμμετείχε ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων. Στα μετάλλια Ντάκου & Σιδέρης

Δύο μετάλλια για Ντάκου Ευα στην Μάνδρα και  ένα για Σιδέρη Παναγιώτη στην Άμφισσα.  Το πε…