Arxiki

Ανώτερη η ομάδα του Βαλτινού σήμερα, κατάφερε πήρε μια ουσιώδη εκτός έδρας νίκη, καθώς επιβλήθηκε του Παλαιομοναστήρου με τελικό σκορ: 2 – 4, σε ματς πρωταθλήματος της 19ης αγωνιστικής της Β’ ερασιτεχνικής κατηγορίας στον β’ όμιλο.

Οι φιλοξενούμενοι σαφώς ανώτεροι, κυριάρχησαν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, διαθέτοντας ένα αξιόλογο και καλοδουλεμένο σχήμα, που έδειξε ότι ξέρει να παίζει μπάλα και να παίρνει αυτό που θέλει μέσα στο γήπεδο.

Έτσι με χατ τρικ του Καλογράνα από τρία συνεχόμενα δικά του γκολ, στο 16′, 39′ και 46′, έθεσαν γρήγορα γερές τις βάσεις για τη νίκη η οποία επισφραγίστηκε στο 66′ με τον Κοθρά.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι σήμερα, έδειξαν μια διαφορετική εικόνα και μακράν του καλού τους εαυτού, πολύ νωχελικοί και χωρίς ουσία στο παιχνίδι τους, αρκέστηκαν στην μείωση του σκορ, πετυχαίνοντας το γκολ, της τιμής στο 57′ με τον Μπλέτσα, αποδεχόμενοι την ήττα τους.

Στο 43′, ο Θαν. Τζέλιος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του ρεφ Πέτσα, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίχτες.

Προπονητές

Παλαιομονάστηρο: Βασιλείου

Βαλτινό: Σταμούλης

Διαιτητής: Πέτσας

Βοηθοί: Νταλούκας/Σταφυλάς

Ακολουθούν πίνακες με όλα τα αποτελέσματα της σημερινής αγωνιστικής, καθώς & την βαθμολογία, ύστερα & από την ολοκλήρωση της 19ης αγωνιστικής στην Β’ ερασιτεχνική κατηγορία,  όπως αυτά ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΤ…

apotelesmata vathmologia

*Στο βίντεο που ακολουθεί με τις μωβ εμφανίσεις το Παλ/ηρο, τις λευκές το Βαλτινό…

IMG_2821

IMG_2828

IMG_2844

IMG_2862

IMG_2871

IMG_2872

IMG_2879

IMG_2888

IMG_2893

IMG_2909

 

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

«Πορεία νίκης», έδειξε και η περιοδεία της Τρίτης, για τον Κώστα Μαράβα 

Συνέχεια στην πορεία της νίκης για τον Κώστα  Μαράβα και την Τρίτη από τα χωριά Πηγή, Λυγα…