ndoffice

(φωτό:EUROKINISSI)

Αποστάσεις του Γιώργου Βλάχου από το Βασίλη Οικονόμου και τη δήλωσή του ότι Τσίπρας και Δούρου θέλουν «κλωτσιές και δρόμο».

Ένα ακόμη επεισόδιο, αν και χαμηλής έντασης αυτή τη φορά, εκτυλίχθηκε στην άτυπη κόντρα που μαίνεται εδώ και πάρα πολύ καιρό ανάμεσα στους δύο βουλευτές της ΝΔ Γιώργο Βλάχο και Βασίλη Οικονόμου. Αμφότεροι μάλιστα μαζί με τους νυν βουλευτές Μάκη Βορίδη και Γεωργία Μαρτίνου αναμένεται να είναι υποψήφιοι στην Ανατολική Αττική ενώ ο Θανάσης Μπούρας έχει επιλέξει τη Δυτική Αττική.

Ο Γιώργος Βλάχος κράτησε αποστάσεις από το Βασίλη Οικονόμου και τη δήλωσή του ότι ο πρωθυπουργός και η περιφερειάρχης Αττικής θέλουν «κλωτσιές και δρόμο», δήλωση στην οποία επέμεινε ο κ. Οικονόμου καθώς με ανάρτησή του στο facebook επέμεινε στην ουσία των δηλώσεών του και με τη σειρά του επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον ότι με τις δύο τελευταίες του ανακοινώσεις διαστρεβλώνει τα λεγόμενά του καθώς και την ουσία της ερώτησής του πέρσι στη βουλή με την οποία ζητούσε εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις εξαίρεσης να μην ενταχθούν στους δασικούς χάρτες 23 οικισμοί του Μαραθώνα μεταξύ των οποίων και το Μάτι.

Από τη μεριά του ο Γιώργος Βλάχος σε συνέντευξή του (real fm) ερωτηθείς σχετικά με τη δήλωση Οικονόμου για τον Αλέξη Τσίπρα και τη Ρένα Δούρου, σημείωσε ότι «ειδικά αυτή την ώρα, οι υψηλοί τόνοι και οι αφορισμοί δεν βοηθούν σε τίποτα. Είναι μία δύσκολη ώρα για την Αττική, πάντα και ιδιαίτερα τώρα οι πολίτες περιμένουν να ακούσουν εναλλακτικό σχέδιο, μία άλλη πρόταση για να κάνουν και την επιλογή τους.

Αυτή είναι η δική μου προσέγγιση, έτσι πολιτεύομαι και δεν χρειάζομαι υψηλούς τόνους, απειλές και όλα τα υπόλοιπα για να πω τη γνώμη μου. Η γνώμη μου προσπαθώ να είναι τεκμηριωμένη, να είναι λογική, να είναι αποτελεσματική. Έτσι πολιτεύομαι πολλά χρόνια και έτσι κινούμαι».

news247.gr

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Επιχείρηση εντοπισμού κυνηγού στο Ανθηρό. Σώος στην υγεία του…

(φωτό, Αρχείου) Ολόκληρη επιχείρηση εντοπισμού κυνηγού, έχει στηθεί από σήμερα το απόγευμα…