nigiria060818

(φωτό:AP)

Η συγκλονιστική ιστορία του 36χρονου πατέρα δύο μικρών παιδιών, ο οποίος νικήθηκε από την εξάντληση, προσπαθώντας να σώσει τον 14ο άνθρωπο μετά από ναυάγιο βάρκας.

Ρίγος προκαλεί η συγκλονιστική όσο και τραγική ιστορία του Τζόζεφ Μπλάνκσον, ενός 36χρονου Νιγηριανού, ο οποίος πνίγηκε σε ναυάγιο, λίγα λεπτά αφότου κατάφερε να σώσει 13 ανθρώπους. Μεγάλη ειρωνεία; Ήταν ο μοναδικός νεκρός του ναυαγίου.

 Ο Μπλάνκσον, ο οποίος χαρακτηρίζεται ήρωας και όχι αδίκως, ήταν πολύ καλός κολυμβητής. Έτσι όταν η βάρκα στην οποία επέβαινε ανατράπηκε, δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να πέσει στο νερό και να βοηθήσει στη διάσωση. Μόνος του κατάφερε να βγάλει ζωντανούς 13 ανθρώπους από το ποτάμι. Στην προσπάθειά του όμως να σώσει τον 14ο, ο πατέρας δύο παιδιών νικήθηκε από την εξάντληση και πνίγηκε.
mav
Το ναυάγιο, όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο CNN, συνέβη όταν η βάρκα με 24 ανθρώπους προσέκρουσε σε ένα αντικείμενο.

Σύμφωνα με την σύζυγό του, ο 36χρονος είχε πάει στο χωριό του και είχε επιβιβαστεί στην βάρκα μαζί με τις αδερφές του: «Ήμουν στο σπίτι περιμένοντάς τον να γυρίσει από τη δουλειά γιατί εργαζόταν τα Σάββατα. Από τη δουλειά πήγε στο χωριό του και όταν τον κάλεσα στις 14:00, το κινητό του ήταν απενεργοποιημένο».

news247.gr από CNN
Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

Ζητείται προσωπικό στο Παλαιομονάστηρο…

Ζητείται γυναίκα για κουζίνα σε κατάστημα αναψυκτήριο – ψησταριά στο Παλαιομονάστηρο  Τρικ…