Syskepsi

 Κώστας Αγοραστός: «Σε ετοιμότητα η Περιφέρεια Θεσσαλίας»

 Ευρεία σύσκεψη για την ετοιμότητα όλων των δυνάμεων ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένεται, σύμφωνα με τις προβλέψεις, να πλήξουν την Περιφέρεια Θεσσαλίας συγκάλεσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Σκοπός της σύσκεψης είναι ο καλύτερος συντονισμός των δυνάμεων των Δήμων, της Πυροσβεστικής, του Στρατού, της Αεροπορίας, της Αστυνομίας και της Πολιτικής Προστασίας.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υποστήριξε τα εξής:

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας βρίσκεται σε ετοιμότητα.  Ο καλύτερος συντονισμός φέρνει θετικά αποτελέσματα στην ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και στη μεταφορά των εμπορευμάτων.

Όλες αυτές τις μέρες και την παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς υπήρξαν συντονισμένες επιχειρήσεις των μηχανημάτων μας και δεν δημιουργήθηκαν προβλήματα στις περιοχές όπου είχαμε χιονοπτώσεις.

Συντονιζόμαστε στον τομέα ευθύνης του ο καθένας για να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τον μηχανικό εξοπλισμό που διαθέτουμε. Κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας οι συμπολίτες μας να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να φέρουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες ».

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας Γρηγόρης Παπαχαραλάμπους, ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, ο Δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας, ο Δήμαρχος Τεμπών Κων/νος Κολλάτος, ο Αναπληρωτής δημάρχου και υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας  Δήμου Ελασσόνας Διονύσης Μπαλούκας, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Κιλελέρ Γιάννης Κουκούτσης, ο Υπεύθυνος Τενχικών Υπηρεσίων του Δήμου Φαρσάλων Αναστάσιος Λιάπης, ο Αντισμήμαρχος Μπρέκας Γιάννης, ο Ταγματάρχης Απόστολος Ζούκας, ο Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Σκούπρας, περιφερειακός διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας, ο Ταξίαρχος, Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας Βασίλης Καραπιπέρης,ο διοικητής της 8ης ΕΜΑΚ Λάρισας Λάμπρος Κίτσιος, ο εκπρόσωπος της Αυτοκινητόδρομος «Αιγαίου Α.Ε.» Βάιος Γεωργαλόπουλος και ο Χρήστος Καραμπούζης  υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Γεωργιάδης: Αυτόματη έκδοση σύνταξης με προεργασία 6 μήνες πριν την αίτηση

Μία καινοτόμα δράση του e- ΕΦΚΑ που βρίσκεται ακόμη σε πιλοτικό επίπεδο και αφορά στους εν…