giannoloukos dimitris
Ως Πρόεδρος της Κοινότητας Μουριάς, θα ήθελα να εκφράσω την μεγάλη  ανησυχία μου  προς όλους τους κατοίκους της Κοινότητας, για αυτή την ξαφνική και απότομη έξαρση του Κοροναιού και στην χώρα μας.
Ειδικότερα θέλω να επιστήσω την προσοχή σε όλους τους συγχωριανούς μου και γενικά τους συνδημότες μας να μην πάρουν αψήφιστα και χωρίς αίσθημα ευθύνης,την εξέλιξη του ιού, να ακούσουν όλες τις οδηγίες των ειδικών, της Κυβέρνησης και τις οδηγίες της διαπαραταξιακής επιτροπής του Δήμου Πύλης.
Όλοι μας έχουμε μεγάλη ευθύνη και  πρέπει να προστατέψουμε τα παιδιά, την οικογένεια  μας , τους μεγαλύτερους σε ηλικία συγγενείς μας και  όλους τους συνδημότες μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.
Από την μέχρι τώρα εξέλιξη της Παγκόσμιας Πανδημίας βλέπουμε πως τα θύματα αυξάνονται συνεχώς ξεπερνώντας τις 5000 νεκρούς, με αυξημένο ποσοστό θνησιμότητας στους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες.
Στη γειτονική Ιταλία είχαμε δυστυχώς 250 νεκρούς σε ένα μόλις 24ωρο.
Απαιτείται να ακολουθήσουμε  με σεβασμό στις οδηγίες των ειδικών, να περιορίσουμε τις μετακινήσεις μας  στις απολύτως απαραίτητες και να μείνουμε όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς μέσα στο σπίτι μας έως ότου περιοριστεί η εξέλιξη του φαινομένου.
Οποιοσδήποτε κάτοικος της Κοινότητας μας χρειαστεί οτιδήποτε, το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι πάντα διαθέσιμο και μπορεί να καλεί στο 6932 418 828 ολόκληρο το 24ωρο.
Εύχομαι, όλοι μας  με  ιδιαίτερη υπευθυνότητα και δίνοντας την δέουσα προσοχή να περιορίσουμε στο ελάχιστο την μετάδοση τού τόσο επικίνδυνου στελέχους του κοροναϊού.
Ευχαριστώ!
Γιαννουλάκος Δημήτριος
Load More Related Articles
Load More In Βήμα των πολιτών
Comments are closed.

Check Also

Δράση κοινωνικής ευαισθητοποίησης για την παγκόσμια ημέρα πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού από το Κέντρο Κοινότητας Δ. Μουζακίου

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Μουζακίου, σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εται…