1 Arxiki

«Άγιο» είχαν σήμερα το πρωί ο οδηγός & δύο συνεπιβάτες Ι.Χ. σε τροχαίο στον οικισμό «Πολυθέα» Ροπωτού, όταν το Ι.Χ. αυτοκίνητό τους, εξετράπη της πορείας & ανετράπη, χωρίς ωστόσο κανείς να πάθει το παραμικρό!!!

Συγκεκριμένα & ενώ το Ι.Χ. κινούνταν με πορεία προς το εξωκλήσι της Αγ. Τριάδος Ροπωτού, σε σημείο του οικισμού «Πολυθέα» ο οδηγός του Ι.Χ. έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο σε σημείο στροφής εξετράπη της πορείας του, πέφτοντας σε κενό δύο μέτρων δίπλα από τον δρόμο, με αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες να εγκλωβιστούν επί του οχήματος.

Για καλή τύχη όλων, στο σημείο της πτώσης υπήρχε κατασκευασμένο τοιχείο με επίπεδη βάση, στο οποίο κατέπεσε το Ι.Χ., ενώ η συκιά που υπήρχε εκεί, συγκράτησε το Ι.Χ. σε θέση πλάγια, χωρίς αυτό να ντελαπάρει περεταίρω στο επικλινές έδαφος.

Για το συμβάν & από διερχόμενους οδηγούς, κλήθηκε το Π.Κ. Πύλης, το οποίο με δύο οχήματα & δύναμη έξι ανδρών & επικεφαλής τον Προϊστάμενο αυτού κ. Ιωάν. Τατσίνα, κατέφθασε στο σημείο, όπου αρχικά σταθεροποίησαν με ειδικά σχοινιά το Ι.Χ. & με τις ενδεδειγμένες, σε τέτοιου είδους περιπτώσεις, ενέργειες, απεγκλώβισαν από το Ι.Χ. τον οδηγό & τις δύο επιβαίνουσες κυρίες, εντελώς σώους όλοι τους.

Οδηγό & συνεπιβαίνοντες, παρέλαβε το ΕΚΑΒ Πύλης με υποτυπώδεις απλώς εκδορές, τους οποίους αρχικά μετέφερε στο Κ.Υ. Πύλης, για τις πρώτες βοήθειες, ενώ για προληπτικά καθαρά λόγους το ζευγάρι μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Τρικάλων για περεταίρω ιατρικό έλεγχο & φροντίδα.

Το προανακριτικό έργο για τα ακριβή αίτια & συνθήκες του ατυχήματος, έχει αναλάβει το Α.Τ. Πύλης.

2

3

4

6

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Λιούτας: Εντάσσονται στην πρώτη αρωγή και οι πλημμυροπαθείς κατ’ επάγγελμα αγρότες

Και οι κατ’ επάγγελμα αγρότες, των οποίων το πάγιο κεφάλαιο και ο εξοπλισμός, έπαθαν ζημιά…